Breaking News

Hirup Angin Malam...

Assalamualaikum...

Entah gambar bila punya aku jumpa kat my gallery in my phone.Aku transfer ke PC then aku updates kat blog.haha.Aku rasa nie minggu sebelum PRU13.Kami tak der kerja g pusing2 bandar Machang then terus ke bandar Tanah Merah.Nak g ICT, Shah Alam tak mampu.So adik aku snap jerlah pokok ala2 ICT tu...haha

Aku tak mahu nak beratkan blog aku dengan blog yang besar2 so aku gabungkan gambar tersebut menjadi 1.Salah satu gambar tu ada muka aku cer cari yang mana 1.Haha..Sure korang jumpa aku yg memakai baju oren tu..tu baru lepas janjan n air kat 7eleven untuk bekal dalam kereta...macam nak jalan ajuh je kan.

Oklah....setakat ini dulu buat kali ni..lain kali updates lagi...:)

35 comments:

  1. ok ler tu.lg pon kt s.alam tu mahal giler nk masuk pun.xmunasabah harganya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..jimat kos...g tempat2 yg ada pokok mcm ICT, buat2 g ICT...jimat kos..haha

      Delete
  2. ooooo... mselim3 ingat gambar nie tadi ICT tadi rupanyer bukan...

    mselim3

    psl: Oklah mcam ICT pun ok gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tertipu a.selim....tak mampu nak g ICT...cr pokok seakan sama ngn ICT jer...hihik...jimat kos...:)

      Delete
  3. kalau nak pi lagi bagitahu..nak join..ehhee..dekat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bla la nak g tu nana..klu nana nak belanja ok jgk..haha

      Delete
  4. Hi sis,jom jawab soalan ni? Jom lahh,isi masa lapang ^^ Anda ditag!

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/11-questions-from-aenn-athirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe,copy je rules atas sekali tu. Lepastu buat 11 things about sis. Lepastu jawab soalan AinaHusna dan buat 11 soalan drpd sis pulak untk 11 orang yang akn ditag. Tag dekat 11 orang ^^

      Delete
    2. hah...mcm tu ker?insyaAllah..akan dcuba nnt..thanks ya..:)

      Delete
  5. tak dpt g ICT dpt bergambar dengan pokok ala² kat ICT pun jadik la..hehe masuk ICT kn byr..ni confirm free je..hee;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...mmg pon mimi...cr nak jimat kos mcm tu la..:)

      Delete
  6. Ingatkan kat ICT td. Kita tak pernah pergi. Boleh juga lah snap pic macam ni. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah..pokok mcm ict jer...klu jumpa pokok mcm tu snap jer..org bukan thu pon..haha

      Delete
  7. Sekarang banyakkn pokok cmtu.Kira x dpt pg ict pon okay je.Haha.Sha pon x pnah sampai lg ICT walaupun duk selangor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal sha...g jer mana2 sure jumpa pokok mcm kat ict tu..membazir jer g sana...bkn ada apa pon..just nak bergambar,..baik cr pokok tu kat mana2 then snap pic...jimat belanja..hihik

      Delete
  8. pokok mcm tu kan, skrg kat mana2 pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..btl tu deno..tak payah nak g ict..hihik

      Delete
  9. ok la tu..tak payah nak g jauh2..nanti ada kelapangan baru bley g ict

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...btl tu ifah..kna kumpul duit bnyak2 bru blh g sana..:)

      Delete
  10. wah.. macam kat ICT je suasana pokok tu.. :D

    ReplyDelete
  11. lamam dah pergi i city tu.. huhh
    dgr citer dah byk benda menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?cik nor g thn lps...tak thulah apa pembaharuan yg dia buat..huhu

      Delete
  12. wah2.. sampai ke I-city hirup angin malam ye kak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ict la anis..pokok mcm ict jer tu...tu kat kelantan jer...jgn tertipu..hihik

      Delete
  13. Replies
    1. mmg cantik..tp kna sediakan budget lbh skitlah klu nak kesana..hihik

      Delete
  14. ingatkan cik nor ke ICT td...heee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...bukanlah jaa..tu kat Taman Harmoni, Tanah Merah..:)

      Delete
  15. Cik Nor,

    Lamanya Farah tak balik kelate.. tak singgah rumah makcik kat machang. tak tahu pulak ada suasana ala2 ICT shah alam kat sana..best best best:)

    ReplyDelete