KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 16, 2013

Selamat Hari Guru






Assalamualaikum...

Selamat Hari Guru Buat semua guru di Malaysia.Perghh..mukadimah yang baik untuk kali ini.hehe...Selamat hari guru buat guru2 yang pernah mengajar aku bermula di Tadika Sekolah Kebangsaan Pangkal Jenerih, Sekolah Kebangsaan Pangkal Jenerih, Sekolah Menengah Seri Intan dan UiTM, Melaka.Jasa kalian tidak akan aku lupakan hingga ke akhir hayat.Semua kamu semua sentiasa di bawah lindungan NYA..aamiin

Buat kawan2 sekolah dan se universiti yang bergelar guru selamat hari guru.Jalankan tangungjawab anda dengan ikhlas demi anak bangsa...InsyaAllah..


Sekali Lagi Selamat Hari Guru

p/s:teringat suatu ketika dulu pernah jadi guru ganti...in memory..:)

48 comments:

  1. selamat hari guru buat semua warga pendidik.
    jasa mereka dikenang :D :)

    ReplyDelete
  2. sally time hari guru ni bertungkus lumus cari duit nak kasi hadiah...hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh..rajinnya dia bg hadiah kat cikgu...:)

      Delete
  3. selamat hari guru buat semua yang bergelar guru ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hr guru jgk buat kak sally..:)

      Delete
  4. Selamat hari guru buat selruh guru-guru di muka bumi.
    jasa kalian dikenang sepanjang zaman. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari guru buat smua guru ddunia ini..:)

      Delete
  5. selamat hari guru buat semua guru2 diseluruh dunia..
    jasa guru tiada galang gantinyer..

    ReplyDelete
  6. oooo..pernah tadika di Tadika Sekolah Kebangsaan Pangkal Jenerih,

    Selamat hari guru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenal ker?hehe
      selamat hari guru kembali...:)

      Delete
  7. hehe.. bestnya ddapat jadi cikgu sandaran..sya nak jadi tak dapat2 lagi..huhu..sabar ja la..

    selamat hari guru juga.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak bukan guru sandaran tp guru ganti jer..hihik
      selamat hari guru walaupon tak dapat jd guru buat nana...hihik

      Delete
  8. Selamat Hari Guru buat semua guru2 yg pernah mendidik kita..:)

    ReplyDelete
  9. selamat hari guru buat semua warga pendidik.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari guru jgk buat smua pndidik..:)

      Delete
  10. selamat hari guru,jasamu ku kenang..

    ReplyDelete
  11. I miss my teachers. Love them ! :'(

    ReplyDelete
  12. Jasa guru tidak mungkin kita lupa.. :D

    ReplyDelete
  13. selamat hari guru buat semua guru... ma deno pun cikgu :)

    ReplyDelete
  14. Selamat hari guru nor.. :)

    Guru tak semestinya cikgu kan..siapa2 yg pernah mengajar kita, semua tu bleh dipanggil guru ^_^

    ReplyDelete
  15. selamat hari guru buat semua guru2 di malaysia....

    ReplyDelete
  16. Selamat hari guru kepada semua pendidik anak bangsa.
    Tanpa mereka siapalah kita!!

    ReplyDelete
  17. salam..
    selmt hari guru jg buat semua para guru.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      Selamat hari guru jgk..:)

      Delete
  18. happy belated teacher's day untuk semua guru..he he he..terlambat sikit...flight delay...lol...

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Guru. Tanpa mereka siapalah kita:)

    ReplyDelete
  20. selamat hari guru.masih berhunugng dengn guru lagi tak ?


    jom join MINI GA saya hari ni, nak.

    hadiah nya tepung segera red velvet

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/qr-mini-giveaway-pertama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang berhubung, ada yang tak..:)

      maaf tak sempat nak join..:)

      Delete
  21. Jasa guru amat tinggi nilainya.
    Wah, Nor ada pengalaman jadi guru rupanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..btl tu ibu..:)
      Guru ganti jer ibu...:)

      Delete
  22. slmt hari guru
    meriah kan..byk guru2 yg dpt hadiah time ni

    ReplyDelete
  23. Okje pun pernah jadi guru sandaran hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...