Breaking News

Sehari Selepas PRU13

Assalamualaikum...

Hari nie entry aku tak bergambar sebab Gambar tak sempat nak transfer dari phone ke pc.Biasalah kalau balik kampung macam-2 barang aku tinggal kat kampung.Haha.So, bateri tak der mana boleh nak transfer.huhu.Aku pon dah buntu nak tulis apa.Tapi aku paksa juga otak aku yang tak berapa nak kreatif dan betul nie untuk mengeluarkan idea..haha.

Sure korang gempak giler bila baca tajuk kat atas tu.Mesti korang ingat ada kaitan dengan PRU13 semalam.haha.Sebenarnya tak...aku saja nak cakap yang aku dah kerja hari ni.Tapi aku tak tahu nak buat apa.Melayan bloglah jawabnya...haha.Itulah sebenarnya aku nak cakap.Tak lebih dari pada itu.Kalau nak keputusan pilihanraya semalam korang carilah kat blog lain.Sebab kat blog aku nie tak de tak sempat nak cari  maklumat pasal tu plus malas lagilah tak derlah entry pasal tu.haha

oklah aku sotp sampai sini dululah.Nanti korang meluatlah pulak baca blog aku nie.Blog SS sendiri..haha
Babai..:)

32 comments:

  1. slmt kembali ke tmpat keje... ehheheh :DD

    ReplyDelete
  2. akak memang..trick pandai..ahaha..hoho..akak bosan ya..? meh saya bagi kerja rumah :)

    http://nanaownlife.blogspot.com/2013/05/may-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tahu tak per...InsyaAllah akak buat keja rumah tu..:)

      Delete
  3. tertipu i...ingat pasal PRU smlm..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah pasal..jgn baca tajuk jer...baca isi kandungan dia yg pnting..haha

      Delete
  4. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA SINI ADA G.A TERBESAR MEI, HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #160
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      InsyaAllah akan join..:)

      Delete
  5. kak, mana gambar jarinye? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ada nnt akak post hari nie.Tp warna ada skit2 jer la...:)

      Delete
  6. syukur alhamdullilah selesai juga akhirnya.. Semoga kita bertemu lagi di PRU ke 14 jiwa nyawa masih dikandung badan hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...InsyaAllah.. klu panjang umur..:)

      Delete
  7. Alhamdulillah, syukur semuanya sudah selesai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....syukur semuanya brjalan lancar...

      Delete
  8. salam =)

    saya cuti semalam..ngeeee ;p hehe

    ReplyDelete
  9. Politik tak boleh setiap hari. Kena kerja cari rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tahu tak per...poltik tak berapalah sgt..cuti tu nak lbh..:)

      Delete
  10. Okje pun malas nak upload result PRU hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,..sebab dah ramai blogger lain yg huptades pasl tu..haha

      Delete
  11. HAhaha...
    sama lah kita Cik Nor, malas nak update n3 ttg PRU...banyak dah cerita kt blog org lain..
    apa pun keputusan PRU terima lah dgn redha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak payah sshnya cr..most of blog updates pasal tu atie..haha..
      Redhalah dgn keputusan yg kita dah pilih..:)

      Delete
  12. nory pon tak up entry pasal PRU...cume up gmbar jari hubby je...sebab jari nory takde dakwt biru tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger lain dah updates..kita baca yg diaorng punyalah..haha..nory tak blh mengundi lg ke tak daftar lagi..hihik

      Delete
  13. hehe egtkan betul cite pasal sehari lps PRU13..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mimi sdah tertipu..jgn marah..:)

      Delete
  14. wah tu la tajuk tu mcm panas jugak tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tajuk mmg panas panas tp isi kandungan dia beku...haha

      Delete
  15. jaa sehari lepas mengudi tu pun terus kena kerja jugak... hihi... mood masih rasa nk bercuti tp apakan daya, terpaksa jugak..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...tu lah pasal..xsyok kan cuti kejap jer...:)

      Delete