Breaking News

Shaqzspixca First GiveAway (GA)



( Shaqzspixca First GiveAway (GA) untuk 10 pemenang bertuah!)



Shaqzspixca First GiveAway



Jom join Shaqzspixca First GiveAway. Saya dah copy n paste poster sebagaimana yg dikehendaki. Bukannya teruja dengan hadiah yg ditawarkan tapi telah di invite tuan empunya blog untuk join GiveAway ini.Harap2 betul lah caranya..:)

Hadiah-hadiah yg menarik  yang di tawarkan..Menarik sgt...hehe.

Ok, jom kita tengok apa hadiah yg ditawarkan:

HADIAH-HADIAH YANG BAKAL DIBAWA PULANG!
Pemenang pertama (1)
souvenir dari KOREA
Pemenang kedua (2)
set make-up
Pemenang ketiga (3)
set make-up
Pemenang Keempat (4)


miss rose lipstick..boleh pilih warna (1 only)
Pemenang kelima (5)


vit C supplement untuk 2 bulan
Pemenang keenam (6)
guess cap..boleh pilih design dan warna (1 only)
Pemenang ketujuh (7)


Lampu tidur
Pemenang kelapan (8)


gelas Coca-cola dari McD
Pemenang kesembilan (9)


Dvd spiders 3D
Pemenang kesepuluh (10)


passport cover..boleh pilih salah satu ( 1 only)

Jom ramai-ramai kite Join GiveAway dr Shaqzx.

Penyertaan terhad kepada 30 orang ajer, jom cepat!!!!!!!! 

26 comments:

  1. hadiah last tu menarik la..hehe..ada abang span kuning..hehe.

    goodluck ye kak.. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tu lah pasal....thanks..jom lah join michelle..:)

      Delete
  3. menarik tgk hadiah.. Gud luck yer.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal farah..thanks..jomlah join..:)

      Delete
  4. Good lUck Cik nor...
    selamat BerGA...best2 plak hadiahnya..:)

    ReplyDelete
  5. wah byk hadiahnya tu....apa2 pun good luck ye cik nor.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal....terima kasih...jomlah join..:)

      Delete
  6. selamat bersegmen...gud luck ya!

    ReplyDelete
  7. Yang mana satu nak dibawa pulang tu Cik nor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtahulah akak..moga2 sangkut salah 1...insyaAllah...aamiin

      Delete