Breaking News

W.W#24




Biar gambar yang berbicara.....:)

27 comments:

  1. bakpo tunjuk buku nota tu.....???

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer tgk buku nota tu dari mana?hihik

      Delete
  2. nk pergi melancong ke paris..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...itu sudah bagus..cik nor hanya blh berangan..tu pon org pos dari Perth, Australia..:)

      Delete
  3. mcm best je kalau dpt pegi Paris kan??? entah bila leh sampai sana..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..entah brapa puluh k kita kna kumpul nak g sana..huhu

      Delete
  4. waaa.. syoknye! nak jugak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...cik nor pon kak ummi yang bagi...:)

      Delete
  5. Bestnya! note book ke Cik Nor @ Novel?..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. notebook dari perth, Australia atie...hehe

      Delete
  6. Replies
    1. hihik...akak umi dr perth, australia yang bagi..:)

      Delete
  7. wah..hadiah macam itu..kita suka..hehe..buat koleksi.pastu tak guna..terperap ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..dah banyak jgk akak dapat hadiah sejak aktif berblogging nie..:)

      Delete
  8. notebook khas dr oversea kah? kelass gitu..hihi :D

    ReplyDelete
  9. bila nak pergi paris cik nor? hehe..

    ReplyDelete
  10. Buat koleksi notebook pulak ke?? hehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah org bagi hadiah dr perth, australia tu...hihik

      Delete
  11. nak tunjuk buku ke, akk tgh menyimpan nak pegi paris..heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tunjuk note book dari perth, australia tu...haha..nak g paris tak kot..haha

      Delete
  12. oooh ni la gambar yg menjadi tanda tanya tu ye....

    ReplyDelete
  13. moga murah rezeki yg memberi tukan CIk Nor..... ke pakwe dari Paris bagi tu?

    ReplyDelete