KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 30, 2013

Jumlah Post Entry = Jumlah Followers

Pageview chart 44283 pageviews - 577 posts, last published on May 29, 2013 - 577 followers

Assalamualaikum...

Hari nie punya lah eksited updates blog.Pepagi lagi dah updates.Bukan apa teruja sangat bila pos entry sama dengan jumlah followers.Tu sempat aku copy sebelum jumlah entry bertambah..haha.Maafla nak print screen tak dapat sebab guna pc.Lagi pun cik nor tak de smartphone or telefon canggih manggih macam orang lain.Tu je yang mampu Cik nor buat.Harap sudilah jenguk blog cik nor nie...:)

Dari semalam lagi dok berangan.Bilalah jumlah followers nak sama dengan jumlah entry.Tup2 buka blog dah sama.Tu yang terus copy dan buat entry baru sebelum ianya berubah.Itu jer yang cik nor cerita pagi nie.Nak tulis panjang2 idea tak mari lagi lah.Sebelum cik nor merapu...baik cik nor stop dulu.

Ok.Full stop..:)

70 comments:

  1. cik Nor..kak sura hari2 jenguk blog cik nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..cik nor pn selalu jenguk blog kak sura..:)

      Delete
  2. membebel kuat lh cik nor ni. hahaha!!!
    lju sgt membebel smpai typo merata2. ahaks!
    nk print screen pkai photoscape & adobe photoshop pun bole
    slmt mencube :P lalalalala~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisahlah..yang pnting puas hati...ye ker typo?dah check mana der..huhu
      xperlah lain kali sy cuba..huhu

      Delete
    2. double check pls! hahaha
      no problem lh
      normal lh typo
      just nk kte smgt menaip tu hbt (sbb tu smpai tertypo) eheks!

      Delete
    3. adah double check...ada lg ke kesalahanya cikgu bahasa melayu?huhu
      ermmm..layan...huhu

      Delete
    4. hahahaha!!
      aik? marah ke cik nor?
      nnt kne jual. kuikuikuikui~

      #sy cikgu matematik lh ~.~"

      Delete
    5. eh..tak marah..suka sgt klu ader cikgu suka btlkan kesalahan org...ada org nak beli ke zaman skarang..huhu

      #bru thu...:)

      Delete
    6. maybe dia rasa ciknor typo di ayat 'canggih manggih' tu kot... padahal kita ore kelate ni ayat tu memey dah biasa jer kita sebut...

      Delete
    7. may be lah kot...haha..btl tu jaa....:)

      Delete
  3. Nanti bagi sama dengan pageviews sekali. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..nak sama dengan yang tu..lambat lah lagi....haha..tp InsyaAllah..akan cik nor cuba..:)

      Delete
  4. Tahniah cik nor sayang...
    lepas nie tingkat pageview cik akak pula..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik akak....InsyaAllah..doa2kanlah cik akak..:)

      Delete
  5. waaa..cantiknya nombor tu.. kebetulan.. =)

    ReplyDelete
  6. Wahh banyaknya entri....mesti kat rumah kuat membebel ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg pon kak mia..mulut becok gak..haha

      Delete
  7. Wah congratss dah banyak tue..cantik no.. ;p

    ReplyDelete
  8. hehe..kebetulan lak sama,,, :)) banyaknyer entri diaa, saya sikit je >.< tahniahh!! :)

    ReplyDelete
  9. tahniah cik nor.. kena review follower yang ke-577 tu.. siapakah yang bertuah itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.,..InsyaAllah akan dreview..:)

      Delete
  10. tahniah cik nor..cantik nombor tu..

    ReplyDelete
  11. wah! betul lah cik Nor.. cantik angka tu 577.. dah makin bertambah follower..entry pun up hari2...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...time rajin la atie..haha

      Delete
  12. wah..angka yang sangat cantik..hihihi..^^

    ReplyDelete
  13. Selamat ye Cik Normi, there are alot of loyal Malaysian people to follow not here..

    ReplyDelete
  14. wahhh... jrg2 nk kbetulan kan? pape pun congratz kak :)

    ReplyDelete
  15. tahniah cik nor coz followets dah semakin tinggi!

    p/s: guna pc pun boleh printscreen lah ciknor... ada button khas di keyboard tu haa.. kalo tak fhm cer google mesti ada tuto yg blogger lain buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jaa..:)

      Thanks for info..:)

      Delete
  16. tahniah
    boleh tambah maju lagi tu :)

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. bkn rajin updates tp rajin merapu..haha

      Delete
  18. Tahniah Cik Nor,.... Cik Nor mmg hebat gitu!

    ReplyDelete
  19. tahniah dan terima kasih...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/06/may-2013-love-me.html

    ReplyDelete
  20. Lucky betul...!!!! Jumlah entri dgn sama follower..

    ReplyDelete
  21. tahniah dik.teruskan menulis ye :)

    jom join, nak:)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...InsyaAllah..:)

      InsyaAllah cik nor join..:)

      Delete
  22. wahhh.. tahniah. sama plak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...kebetulan kak mia..:)

      Delete
  23. tahniah cik nor
    semoga dalam sukses sentisa

    ReplyDelete
  24. wah tahniah... kenangan ni... sebab jarang berlaku... :) Moga follower bertambah ya :D

    ReplyDelete
  25. oooh mmg sengaja tgu entri sama dgn follower ye cik nor...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...