KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 2, 2013

Kerana Gambar Ini Aku Rugi Kredit RM3...


Assalamualaikum...

Huwaa..mood tak der nak buat kerja nie.Mood nak bercuti dah mai dah..Kat umah sewa aku mlm td pon tinggal 3 orang jer.Yang lain semua dah balik kampung.Badan je kat pejabat nie...Hati dan perasaan dah sampai rumah kat kampung dah.Almaklumlah dah 2 minggu tak balik kampung rindu sesengat.Tambah2 mlm td anak buah col.Lagi lah terasa rindu...huhu

Oklah berbalik kepada gambar dan tajuk entry kat atas.Entah bila aku downlond gambar kat atas tak tahulah.Tahu2 gambar tu dah ada kat dalam gallery telefon aku.huhu.Yang paling sadisnya bila check kredit, kredit aku dah hilang RM3.00..huwaa..rasa nak menangis pon.Tadi redha jer lah benda dah jadi tanpa pengetahuan.huhu.Kepada kawan2 blogger yang guna prepaid sila berhati2 lah yer.Pesanan juga untuk diri sendiri sebab dah bnyak kali terkena macam nie..huhu

Mood dah ke laut dah nie..huhu



44 comments:

  1. sya selalu jugak dpt sms scam mcm nie..tp mmg sya selalu delete cpt2..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?tp cik nor slalu gatal tangan nak buka...tu yg kena..huhu

      Delete
  2. biase la prepaid.sy pon selalu kene.kkdnag trus habis kedit...ehehe gelak jer laa...nk marah xtau nk marah sape :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg tak biasa bg org tak duit mcm saya..jgn marah cik nor dahla en.harith..haha

      Delete
  3. ehhehehe.... xD alamak!! mahalnyer utk sekeping pic tu... ekkekkeke >.< relax2 cik nur... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..huhu..tak blh nak rilex dah..haha

      Delete
  4. Gambar kumpulan apa tu, mahalnya sampai 3 ringgit..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah k.mia..sy pon tak knal...hangin jer..huhu

      Delete
  5. Dah kira bukan rezeki tu. Mungkin ada bahagian orang lain kita ambil sebelum ini dan Allah ambil sebagai kafarah dosa.

    Sapa tahu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rermm..may b lah kot..moga2 bgitulah hendaknya...huhu

      Delete
  6. saya kalau dapat msg pelik2, dwlnd2 ni cepat2 delete..takut ter'dwnld..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..cik nor nie gatal tangan trus buka jer..haha

      Delete
  7. hi, pm sy untuk coklat ye... bg gamba & alamat
    https://www.facebook.com/pages/LuvLy-Pinky-Choco-Wrapper/125756754130077

    ReplyDelete
  8. wahhh best ah nak balik kampung..balik mengundi ke?hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..balik mengundi...:)tak balik ke?hehe

      Delete
  9. malas dah nak guna telefon..lama2 boleh bankrupt..hehe..sabar ya kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mls nak guna tel..past tu nak guna public phone ke plk..haha..sabar lagi rasanya nie..haha

      Delete
    2. haha..boleh jadi..kesian public phone..dianaktirikan

      Delete
  10. haduih...pernah kena jugak dulu..=\

    Wordless Wednessday

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/wordless-wednessday.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..ye ker?sure hangin satu badan kan?huhu

      Delete
  11. hati2 dgn sms yg pelik2
    jgn berterusan kena ptg dah.. lg teruk
    jenis subcribe tu lg masalah.. setiap minggu cuti duit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..akan lbh berhati2 lps nie..tak mahu kredit hilang lagi...huhu

      Delete
  12. selalu juga dapat mesej suruh subscribe untuk lagu,video atau gambar.. terus delete je sebab menyemak inbox..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ker?bguslah...jgn layan bru tak rugi kredit...huhu

      Delete
  13. selalu juga deno spt msj mcm tu... sabor ye kak... :)

    p/s: jom supprt LUPUS awareness ..! jom? hehe ^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  14. Suami Akak sllu kena..tiba2 hilang kredit.. last2 tukar nombor bila dah bengang sgt..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...kna jgk rupanya...bagus jgk wat mcm tu tak rugi kredit...huhu

      Delete
  15. nasib sy pakai line siput sedut utk phone...jadi takde la sms sesat camni....rugi tu rm3.00...kalau gambar artis pujaan takpe la jugak kan...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. line siput sedut tu mcm mana?haha..tu lah pasal..nie entah band mana ntah..huhu

      Delete
  16. Disini juga banyak sms tipu macam nie Cik Normi..

    ReplyDelete
  17. huh xpasal2 je hilang RM3..sabor jela..

    ReplyDelete
  18. saya pun pernah kena..haha~ nak nagis je..

    ReplyDelete
  19. Kalau penyanyi yang kita minat oklah jugakkan....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...