Breaking News

Selamat Pengantin Baru...

Assalamualaikum

Entry nie aku buat khas untuk rakan blogger yang agak rapat jugaklah.Dia tak lain tak bukan Sha@ Aisyah yang melangsungkan perkahwinannya semalam(26 Mei 2013) kat Senawang, Negeri Sembilan.Aku dapat kad jemputan dari dia.Tapi nak buat macam mana jatuh hari bekerja susah sikitlah aku nak ambik cuti.Mintak maaf banyak yer Sha.InsyaAllah...ada rezeki nanti cik nor pos hadih untuk Sha.Harap alamat yang tertera dekat kad jemputan adalah alamat tetap Sha.Kalau korang nak knal siapa Sha nie boleh la melawat blog dia kat SINI @ http://lurvevanilla.blogspot.com/.Mana tahu ko korang terpikat dengan blog dia nanti..hehe.






Selamat Pengantin Baru Sha.Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat....InsyaAllah...aamiin

38 comments:

  1. selamat pengantin baru.. aiza baru terjah dan follow blog dia tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ke?dia tgh bercuti skarang..tgk blog dah lama tak updates..tggu dia updates lps majlis nnt..:)

      Delete
  2. tahniahhh.selamat pengantin baru buat beliau

    ReplyDelete
  3. congratulations and celebration...selamat pengantin baru buat kawan akak tu...

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru utk beliau...

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin Baru buat teman Cik Normi.. ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah dan selamat pengantin baru
    cik normi bila lak? hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak..:)
      usah ditanya..haha

      Delete
  7. slmt pngntn baru urt dia.. jum terjah blog dia :D smga bhgia sllu n diredhaiNya :))

    ReplyDelete
  8. 2 minggu cuti berderet kad jemputan menanti giliran.....
    Selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?selamat mkn kenduri ya..:)
      terima kasih bg pihak..:)

      Delete
  9. Selamat pengantin baru buat member norminieza...k

    moga berbahagia hingga akhir hayat...

    mselim3

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru untuk dia...

    ReplyDelete
  11. Selamat pengantin baru buat sha tu.....

    ReplyDelete
  12. selmat pengatin baru jg buat cik sha ..eh, silap..puan sudaaa..
    hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah utk both of them..hehe..musim cuti2 ramai yg makan nasi minyak..moga berkekalan.. :)

    (Nana Liena)
    Malas nak log in blogger.. heeee..~ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL si nana liena ni mcm la tak boleh tulis nama ganti anonymous tu....hehehe

      apa2 pun tahniah kpd kawan cik nor tu... :)

      Delete
    2. haha..dia malas nak sign in lah tu...haha
      welcome bagi pihak..:)

      Delete
  14. tahniah dan selamat pengantin baru....=)

    ReplyDelete
  15. Thanx a lot cik nor dan semua yang sudi mendoakan. Amin3. Semoga rakan2 blogger pon sentiasa dilindungi Allah. Amin. :)

    ReplyDelete