KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, May 7, 2013

I'M Busy Today




Assalamualaikum...

Firstly aku nak mintak maaf banyak2 sebab tak updates blog hari nie.Bukan malas atau tak der idea tapi banyak kerjalah pulak nak kena buat lepas rehat.Mula2 tu ingat nak hupdates lepas rehat.Sekali bos aku panggil suruh masuk datalah pulak.Hurmm..lari plannig aku.huhu

Nie baru siap keep in data , so curi masa kejap hupdates blog.Harap2 sempatlah....Bos tolong jangan panggil saya lagi..saya nak updates blog jap...haha.Nak mati cakap macam tu kat bos.Memang tak buat lah.Paling tidak kalau tal siap aku save kat deraf jer la...huhu

Best tengok kawan2 blogger updates blog.aku juga yang tak sempatnya...huhu.Korang layan jerlah apa yang patut kat blog aku nie.Entry lama pon banyak gaks yang menariknya..haha

Oklah..Stop kat sini dulu..babai..:)

38 comments:

  1. kadang 2 pun macam tu jugak...dapat update 2-3 patah jer...nak menjengah kekadang tak sempat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..ada jgk geng busy hr nie..haha

      Delete
  2. haha..amboi kak..sempat lagi update..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah..nnt nana tak bnda nak baca kat blog akak..:)

      Delete
  3. hahahhha..inilah semangat blogging!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..semangat berblogging yg berkobar-kobar..:)

      Delete
  4. saya pon xsmpt, sbb sibuk dengan hal mengundi...br nak start balik jenjalan..hehe :D

    ReplyDelete
  5. moga dipermudahkn segala urusan sis
    selamat menyiapkan tugasan..hehe

    ReplyDelete
  6. jangan kerja kuat sangat ya.. kena cukup rehat juga tau.. karang meroyan mcm mak dara hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada kerja kuatnya mak dara..buat2 bnyk kerja jer mak dara...haha

      Delete
  7. takpe2 buat yg mana penting dulu...bila ada masa baru la update blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya btl tu...kna set timing...hihik

      Delete
  8. Haha.Sempat lg tu dalam bz2.Sha kalau da bz nak tgk blog pon x sempat.Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...sempat...5minit nak balik...haha

      Delete
  9. samelah la kita...kadang saya balik kerja dah letih xsempat nak blogwalking or update...zzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...klu cik nor tak der entry baru tu..faham2 lah yer..mlm mmg tak buka langsung blog..:)

      Delete
  10. sama la kita ni cik nor.. nak updte mcm xdak idea.. nak mikir, keje pula depan mata..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..thu tak per mimie...klu tak entry baru tu harap maafla..:)

      Delete
  11. Ade masenye mmg tak sempat nk update kan... hmmmm... kalau lah blog ni boleh jd mcm fb senang nk update kan senang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..btl jgk..klu mcm fb kan senang tak bnyak idea nak guna...haha..updates jer apa yag keluar kat kepala..hihik

      Delete
  12. Busy ye Cik nOr...
    biasa lah tu..kekadang sy pun mcm tu..kejap busy kejap tidak...huhu
    Happy working cik Nor...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..biasalah buat2 bz skit...thanks atie..:)

      Delete
  13. Hahahah...nilah cabarannya. Wan dah rasa. Bila dh stop susah pula nak mula blk...apapun, gud luck.

    ReplyDelete
  14. Terkadang saya suka posting dari pada kerja, kadang pula sebaliknya ^^

    ReplyDelete
  15. sempat update je lately.. tu pun autopublish saje.. huhu.. nk bw tu tak sempat.. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..akak pon klu hari cuti autopublish jgk..hihik..bla kat umah tak buka internet dah..:)

      Delete
  16. xpe lmbt..jnji update... heheheh ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..btl tu...janji ada cerita terbaru setiap hari..:)

      Delete
  17. Biasalah tu kan....kadang2 bizi, kadang2 free..hihihi...

    ReplyDelete
  18. jaa pun jarang gak update blog sejak tiga empat hari ni, memula kurang sihat pastu, sibuk balik kg utk mgundi, pastu kena wat assignment pulak..adeh! next month lagi sibuk sbb ada exam utk pjj pulak ni.. adeh... mmg x sempat nk bw blog kwn2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..tak per...cik nor faham..cik nor pon kadang mcm tu jgk...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...