Breaking News

W.W#23




p/s: aku tengah pening kenapa dengan kotak komen aku lain macam jer hari nie.Boleh bagi komen sikit siapa yang expect bab-bab blog nie.

22 comments:

  1. Kreatif kan...

    Lain macam kenapa pulak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..mmg lain mcm Aj..kan dah bertukar..haha

      Delete
  2. kreatif betul..hehe
    ok je kotak komen..apa yg pelik?huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...
      ok bg mime tp bg cik nor mmg plik.hanya cik nor yg thu..:)

      Delete
  3. Kreatif...
    Lain yang camna tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..

      kotak komen tak kluar...huhu

      Delete
  4. Kreatif nya Cik Nor..
    Cik Nor.. sy nak mintak alamat email cik Nor.. nak bagi detail alamat ni..hehe:)
    email sy kat atie3101@gmail.com
    TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..
      dah terima email atie..insyaAllah dlm proses pengeposan..:)

      Delete
  5. wah ada perkembangan dah dynamic template ni...byk widget dah boleh letak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tp tak reti nak ssun lah plk..iklan entah ke mana, shoutbox pon entah kmana..:)

      Delete
  6. Kotak komen okay jer..
    Cuma layout blog ini yang sangat canggih mengelirukan aku yg tak berapa pandai ICT ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...

      baru..tak sempat nak solek2 lgi la...haha

      Delete
  7. adik kamu di tag jom tgk http://lobaksusue.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. @hainom OKje
    tp cantik kan ka..hihik

    ReplyDelete