Breaking News

Saper Nakkkk???



Assalamualaikum

Kepada blogger2 yang berasal dari Johor dan yang nak pergi Legoland boleh lah guna kupon diskaun nie.Kalau siapa yang berminat jer..Klu tak minat cik nor tak paksa....hehe


Sekian untuk kali nie.Nak announce yang tu jer...Jangan marah ya semua kawan2 blogger...hihik

24 comments:

  1. Alaaa, orang Kedah tak boleh eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nak ker?jauh tu nak g...blh jer...keutamaan johorlah sbb diorg dekat..nak bagi email alamat yer aina..:)

      Delete
  2. ntah kannn..org selangor mcm sy ni xleh jg ke..ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. en.harith nak jgk ker?tp kupon tu ada satu jer..mcm mana nie..???haha

      Delete
  3. wahh..dapat tiket...tp satu je yer..huhuhu...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...saper nak ambil lerr..cik nor nak g jauh sgt..huhu

      Delete
  4. ala jauh...hehe xpe la..xberpeluang lg nk jejak legoland..hee:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...ni offer utk org yg dok dkt ngn legoland jer...yg jauh tu harap maaf la..hihik

      Delete
  5. lol org johor je ke?
    adess...hahaha

    ReplyDelete
  6. ahaha.. cepat2 siapa yang nak ke sana..dah la legoland mahal..ada coupun ni dh kra selamat jga duit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..cepat2 grab..klu tak melepas..:)

      Delete
  7. Replies
    1. g mkn mcd ..tp tak thu ada lg ke tak skarang..akak nak tak?hehe

      Delete
  8. kalau dekat AJ dah sambr dah... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah offer kat warga jb jer..hehe

      Delete
  9. apa yng bestnya eh? xsanggup nak masuk lagi buat masa ni..hehe.. xsanggup nak terbang $$ camtu je.. kalau ada orang taja laju la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu akak lelong kupon diskaun nie..mana thu ada yg nak g..hehe

      Delete
  10. bestnya dpt less voucher. jaa ntah bila la nak ke legoland tu. rege dia mahai sgt. x sanggup nk pergi. adeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...dpt msa g mkn mcd di pc hari tu tp cik nor tak nak.Jauh oo nak g..tu yg nor nak lelong tu.Sapa2 yang nak lehlah bg address kat cik nor.Nnt cik nor pos..:)

      Delete