Breaking News

W.W#21


24 comments:

  1. Kreatif sungguh ye..

    Ps: Alhamdulillah akhirnya dapat juga komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...bkn nor yg buat...nor cilok dlam email jer..:)

      alhamdulillah...:)

      Delete
  2. Replies
    1. ya,,..terima kasih..tp bkn cik nor yg buat..:)

      Delete
  3. Idea baik..aku ada motor tak pakai kat umah..mgkn boleh buat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jgn lupa buat lah a.hanif...haha

      Delete
  4. buat lawaklah cik Nor ni...tapi idea bagus tu!hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..cara nak jimat kos tu okje..haha

      Delete
  5. amboi...hehe kratif depa ni...kalau letak tempat sandar lebih ohsem..haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat yg lbh kreatif dari tu mimi...yg nie just share from email jer...hihik

      Delete
  6. ahaha..comel je Cik nor..
    klau ada kt rumah ni kan best..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...budak2 paling suka klu bnda nie ada kat umah..hihik

      Delete
  7. wow....kreatif nya....siapalah orang yang merekanya tu ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...tak thulah,,cilok dr email jer..:)

      Delete
  8. Replies
    1. haha..a.sop bkn cik nor buat..cik nor cilok dr dlm email jer...hihik

      Delete
  9. Hahahah...igt nak cari sebijik macam...rare!

    ReplyDelete