KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 5, 2013

Fesyen Bertudung Masa Kini????





Assalamualaikum....

Hari tak der dah citer pasal menambah lmak or cerita pasal makanan.Bukan apa aku tengah sakit tekak.Smua makanan berminyak aku avoid.haha.Konon2 lah kan padahal kalau ada depan mata semua aku sapu bersih punyalah.Past tu time nak tidur malam mulalah tak boleh tidur sebab tekak dah gatal2 dan kering akibat makan tak pantang.Memang aku seorang yang degil dan tak dengar kata orang..huhu

Eh..dah merapulah kan aku.Oklah aku nak korang layan gambar2 kat atas tu then tinggal kan komen anda kat kotak komen kat bawah tu ya.Aku memamng tak thu nak komen apa dah tentang gambar kat atas.Sebab apa?Harap2 korang faham sendiri lah.

Korang layan gambar2 kat atas tu then renung2kanlah masa depan bakal2 pemimpin akan datang.......





30 comments:

  1. Replies
    1. mmg pon..pakai tdung knara trpaksa..huhu

      Delete
  2. beginilah jadinya...bila tudung di jadikan fesyen....bukan untuk menutup aurat.....

    ReplyDelete
  3. semua gambar tu kat malaysia ke? macam tak percaya ja benda cenggini boleh berlaku kt sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahualam lah..sbb gambar tu sy ambil dr email yg dtg dr malaysia...jgn terkejutlah..nie realiti kehidupan muda mudi zaman sakarang...

      Delete
  4. erm.. ntah apa2 fesyen... malu je tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu atie..apa nak jd ngn budak zaman skarang...huhu

      Delete
  5. Tak sanggup komen....betul2 dah hilang arah budak2 tu....

    ReplyDelete
  6. ekkk speechles.... huhuk. semoga diberi petunjuk yg benar, xtau pi cr ilmu, xleh ikut sedap je huu~

    ReplyDelete
  7. It's super duper weird..
    Tak ada tuntunan agama Islam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana dia blajar agama tak thu lah..huhu

      Delete
  8. dah jadi fesyen pulak.. ish3

    ReplyDelete
  9. diaorang tak rasa malu n janggal ka kalau keluar macam nie? huuhu..harap dapat hidayah dan berubah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga2 begitu lah hendaknya..aamiin...

      Delete
  10. Ya Allah.Malunya.Yang tengok pon da rase malu, mcm mane la yg pakai tu.Xde perasaan ke diorang.Huhuh.Mintak jauhla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga Allah beri hidayah kepada mereka semua...aamiin

      Delete
  11. ada ke cam tu cik Nor? tak pernah jumpa pun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jer okje...mcm2 fesyen zaman skarang nie..huhu

      Delete
  12. Tutuplah aurat dengan sempurna...

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  13. Mungkin kebanyakkan tak paham konsep aurat..moga dapat hidayah...

    ReplyDelete
  14. ha??/ aiyaa..ade ke mcm tu..wat mse ni blum nmpk lgi..huu
    pe nk jd la... smoga mereka dbrikan ptunjk..

    ReplyDelete
  15. pakai hanya sekadar pakai saja.
    ntah la kena tanya pada yg memakai tu sendiri kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...huhu..moga dberi petunjuk...aamiin

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...