Breaking News

Makan Lagi???

Assalamualaikum....

Hari nie aku tak der mood nak merapu n meroyan panjang2.Aku kna luar opis.Bkn bos aku halau aku tp aku nak g bayar Bil Elektrik, Telefon, KWSP, Perkeso, hantar pelan ke Pejabat Bomba, g beli kertas A1 kna g Lembaga Hasil dlm negeri.huhu..Korang thu kol brapa aku mkn tgh nie?15 minit sblm kol 4ptg.Kesian kan..huhu

Oklah korang lyn lah bun kegemaran aku tu.Harap korang tak terliur...,haha.Aku tak der idea nak menulis hr nie.Esok InsyaAllah..bnyak idea aku nak menulis.tu pun klu tak kna marah kat bos...haha

Oklah..see u again...:)

20 comments:

  1. Replies
    1. haha..saja nak srh buat org lapar..soriii..:)

      Delete
  2. mintak cikitttttttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  3. bun pe 2 kak nor?BK xpenah nengok pon.BK suke roti boy sedoppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. bun coklat n cheese..limited edition kat kb jer ada..haha..Roti boy mmg best..:)

      Delete
  4. huishh nmpk sedap tuh...nak2!!:P

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. mmg sdp..tak hangit la..tu coklat la...:)

      Delete
  6. Bun coklat ker? hehe..sin cik nor..busy sgt ker?
    Happy working ya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap..coklat n cheese..smlm bz la..hr nie free skit la..thanks..:)

      Delete
  7. dah lapo, semua nmpk sedap. huhu...

    ReplyDelete
  8. Apa ke bendanya tu cik nor... mace coklak retak seribu je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bun tp kat atas tu dia letak coklat..sdap tu okje..:)

      Delete