Breaking News

Segmen: 300 bloggers



300 bloggers?! Perghh, banyak nye, hehe. Segmen aku nak buat ni khas untuk aku letak dalam bloglist dalam blog aku yang akan dibuat khas untuk aku blogwalking dan semestinya aku backlink dari Blog Paly ni. Aku target 300 bloggers sebab lagi bnyak blogger join, lagi banyak blog aku nak usha2 entri latest diorang. Sume rakan blogger dijemput join!!! ^_^

Syarat macam bese ler, simple mimple.

1. Buat satu entri bertajuk "Segmen: 300 bloggers", letak gambar atas dan backlink ke entri ni.
2. Publish dan hantar link korang, settle.

Tarikh tamat @ 3 April 2013 | Tepat pada masa 11:59 malam | Senarai rakan blogger

# Harap2 aku ada masa untuk promote segmen ni sebab bz sikit, huhu ^_^

Thank you for viewing and reading this post
Sekian
Wallahu'alam

Ps: aku copy tuan blog punya..aku mls nak menaip.Klu korang nak join leh la klik klat banner tu..Gud luck..:)

26 comments:

  1. selamat bersegmen ye cik normi... :)

    ReplyDelete
  2. dtg dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.. mcm best je.. nk try join jugak la..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. salam singgah n follow dr segmen sama...jom singgah n follow back tq
      http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

      Delete
  5. singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    cik akak tinggalkan cop kaki kat sini...

    ReplyDelete
  6. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...thnks kak ayu...InsyaAllah

      Delete
  7. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  8. banyaknya tu 300, ok moga dimudahkan ya

    ReplyDelete
  9. Done here , visit me back

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete