Breaking News

Jom Tengok Kalau Berkenan Boleh Tempah..

 Alas Peti = RM75.00 sekeping (Maaf gambar dia tak nampak sangat..adik aku yang snap pic nie)Gambar dia yg bawah skali ada riben kat hujung tu.
 Bantal =RM55.00 sepasang
 Bantal =RM55.00 sepasang

Bantal= RM60.00 sepasang

Harga di atas tu tak termasuk kos pengeposan lagi.Kalau ada yang berkenan dan  nak order bolehlah email kat saya normi80my@yahoo.com.Warna mengikut permintaan anda.Sebarang pertanyaan boleh komen kat bawah ini atau  email saja ke alamat email yg saya bagi tu.

28 comments:

  1. comelnya.. akak buat sendiri eyh? nti bolehla anis tempah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...adik akak yg buat.dia blajar akak tangan kreatif...blh apa salahnya..:)

      Delete
  2. comelll nya bantal2 tu cik Nor...
    kalau berminat nanti sy email cik Nor...:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak ibu..adik nor yang buat.dia ambil kursus buat bnda2 mcm tu..terima kasih ibu..:)

      Delete
  4. kagum betul mama camne eh boleh jahit jadi bantal cantik cenggitu? huu mama mmg takde bakat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...blajar jer mama...sure blh lah...tu adik yg buat bkn nor..:)

      Delete
  5. cantik tu cantik dah... hehhe

    ReplyDelete
  6. Bantal tu sesuai kalau tema ala-ala Arab kan cik Nor

    ReplyDelete
  7. ayoo..saya berkenan tgk bantal yg rm60 tu..cantik sangat..pandai ea dia buat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayoo..blh lah tempah...nnt warna ikut kesukaan nana...adik akak yg buat..akak tlg promote jer..:)

      Delete
  8. cantikk...boleh pakai time raya ni...alas peti ais tu boleh pilih ek nak kaler apa? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...blh jer...yap..als peti tu ikut nory nak kaler apa...nak tempah jgn lupa email kat cik nor k..:)

      Delete
  9. salam...
    shanteq..cik nor buat sdri?pndainye=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      thanks...bukan cik nor buat tp adik yang buat..cik nor tlg promote jer...:)
      tak nak tempah ke cik yaya..:)

      Delete
  10. kreatifnya kak. boleh jual2 online nihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...tgk promote kat blog nie..:)
      nina tak nak order ker?hehe

      Delete
  11. wah..rajinnye kak..bgus2 tambahkan pendpatan..sy memang x kratif bab2 berseni mcm ni ..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bukan akak yg buatlah linda..adik akak la...akak tlg promote jer...:)
      akak pon tak berseni jgk linda..:)

      Delete
  12. bentuk heart xde ke? uhuks! lalala

    ReplyDelete