Breaking News

Wordless Wednesday#22


21 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih...akak xde seni la..haha..adik akak yg buat...dia srh tlng promote tp akak yg tak sempat..:)

      Delete
    2. oh..okay2..tapi lawa la..hehe..boleh buat business kan kalau manusia yg berseni ni..hehe

      Delete
    3. hihik..InsyaAllah..nnt akak buat entry bru berserta dgn harga dia skali k.klu nak order jgn segan silu ckp kat akak..hihik

      Delete
  2. comelnya...kreatif adik akak :)

    ReplyDelete
  3. oooh ok jugak kalau buat bisnes tu.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...akan d postkan d entry baru nnt..:)

      Delete
  4. business ye akak..hehe cantik..

    ReplyDelete
  5. Tengah buat promotion....
    Cantik!!

    ReplyDelete
  6. macam bantal pengantin je cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. lbh kuranglah tp nak ltk atas kereta pon blh gak..:)

      Delete
  7. Assalamualaikum...

    Cantik kusyen donat ni... Yang benar2 minat sahaja yang dapat buatnya dengan tekun dan sabar :-)

    Di tempat sy berniaga ada juga usahawan yg buat kursus buat benda ni dan produk2 jahitan lain dlm program 1Malaysia, kerjasama dgn Giatmara Melaka (Kota Melaka).

    Sabtu dan Ahad lepas sy join kelas asas sulaman manik 3D.


    http://smskey.blogspot.com/2013/06/hasil-latihan-1-malaysia-asas-sulaman.html

    ReplyDelete