KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, March 11, 2013

Cerita Raya Haji Tahun Lepas..:)

 Assalamualaikum semua...
May b korang perasan kot dah bnyak hari aku tak bw kat blog korang ka?Untuk pengetahuan smua, minggu nie skali lagi aku terpaksa mc dek kerana batuk yg tak berhnti2 then prut lak tak dapat menerima makanan.Bila mkn slps 2 jam mesti dia keluarkan balik..klu ikut blakang tak per..ikut ikut depan yg tak tahannya..siap pening lagi.Aku mmg tak larat sgt2 mcm nie..muka dah cekung sbb tak cukup tdo dan kurang mkn.huhu..Tp alhamdulillah...hari nie dah smakin ok walaupon batuk masih lagi ada saki bakinya..Setelah 2 klinik swasta aku jelajahi....pokai jah pket aku bln nie..tp tak per demi kesihatan aku rela berkorban...btl tak kawan2?hehe..Thank a lot kpada smua kawan blogger yg mendoakan aku cepat shat.may be diorang rindu nak baca aku merapu kat sni rasanya...(perasaan lah plk...:)..

Alamak aku dah lari dari tajuk yang sbnar nie...haha..Gambar tu dah lama aku transfer dr kamera hepon ke pc tp aku peram lama2 biar jadi tapai dulu..so, hari ni aku tak der idea nak tlis..aku bawak kluarlah gambar nie..harap2 la dia tak basi.Korang tgklah gambar aku yag comot tu...biasalah hari Raya Qurban..mana blh cantik2 coz aku kna jadi org dapur..bkn tukang masak tp tukang cuci pinggan jer n tolong buatkan air bla ada tetamu yg datang..hehe                                                                                                                                                            



Nie aku tak tahu lah apa motif  3 org anak dara nie possing mcm tu, Konon2 gadis ayu lah tu.Yang tak syoknya knapa tak ajak aku skali join.Nak marah btl aku...haha..Tak per ...ada ubi ada batas, ada cangkul blh la gali ubi tu..haha..tak per lah aku kasi can diaorang possing..lain kali aku plk yg nak interframe lebih ..:)
Nie aku tak thulah apa kejadahnya tetiba pakai topi TRW di hari raya.thulah peminat no.1 TRW tak kanlah hari raya pn nak melaram ngn topi TRW gak.haha.Kunon2 ayu lah tu ci Ida...aku rasa aku lagi ayu pada ko...jgan marah ye ida...Klu marah aku report kat Azam...

Oklah aku stop dulu, batuk aku dah mari..bla dia mari idea pon beransur hilang la.....esok2 klu rajin aku hupdates lagi ya...Jgan pernah boring nak bw kat blog aku yg tak seberapa nie...:)

16 comments:

  1. semoga cepat sembuh ya normi.. memang tak larat kalau asyik muntah2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mia...nasib doktor bagi ubat pening n tahan muntah klu tak mmg mc memanjang lah minggu nie..huhu

      Delete
  2. ok...insaallah batuk tu kurang nanti banyak2 makan ubat k...

    mselim3

    pls: Sebenarnya mselim3 pun batuk jgk , agaknya musim batuk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...tp bab ubat batuk tu yg tak tahan..mula2 manis past tu pahit..huwaa,,..nak muntah rasa...

      May b lah kot..moga a.selim cepat sembuh ya..aamiin..

      Delete
  3. Get well soon....
    Mak aih... Bukan main lama peram...
    Hikhikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks AJ....haha...mls nak buat entry...hihi

      Delete
  4. get well soon ya.. hehe.. :) tak mo stress2 sgt..hehe

    ReplyDelete
  5. Cun topi TRW......
    Semoga cepat sembuh ya......

    ReplyDelete
  6. Salah makan ke?bayuk tu mesti minum ais banyak sangat...tulah makan air 3 layer bagai ...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah..mmg musim dia..jangkitan virus dr opismate...huhu..cik nor jarang minum ais...huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...