Breaking News

Bila Anoy Komen


Assalamualaikum..

Kebiasaan bila buka blog Cik Nor akan tengok bahagian pageview dan komen dulu. Pageview macam biasa, ada masa naik ada masa turun. Bergantung pada entry yang Cik Nor publish. Kalau tajuk entry tu hot maka tinggi la pageview nya. Begitu lah al-kisahnya.hehe

Pageview memang Cik Nor tak kisah sangat sebab memang dah tahu pasang surutnya. Tapi paling Cik Nor tak boleh terima tang komen. Aduii..macam -macam la bila anoy komen. Macam dalam prinscreent kat atas tu. Memang tak boleh nak marah, gelak jer la weh. Berangan tak salah pun, tak guna duit pun kan? Janji bahagia selalu.haha

Kot yer pun nak komen Wafarina Roslan a.k.a Nurul Ain tu bakal isteri bagi lah nama penuh penulis komen tu. Mana tahu jodoh kan, boleh la Cik Nor dan kawan-kawan blogger ucap tahniah atau pergi kenduri kahwin awak yang komen tu. Betul tak kawan-kawan?

Susah tau bila anoy komen ni. Kalau komen yang murni-murni sahaja tak apa tau, ni komen yang mengecam lagi. Macam dalam entry ni :  Nak Marah Ke Nak Gelak. Boleh bawak gaduh kalau kenal siapa pengomen tu. Cik Nor ni jer wat derk jer kalau orang komen macam tu. Jenis yang tak ambik pusing.hehe

Korang pernah tak terima komen-komen macam kat atas tu. Meh la kongsi dengan Cik Nor.

8 comments:

  1. hahahhah biasa la anon,ekkedang nak gelak kkdg nak marah last2 kalau geram delete je hahahah

    ReplyDelete
  2. hahaha abaikan saja
    happy weekend sis

    ReplyDelete
  3. kat blog saya yang maki hamun mencarut pun banyak..

    ReplyDelete
  4. Sebab tu dia pakai anon
    orang tak kenal

    ReplyDelete
  5. hahaa pernah juga..sama la shida abaikn jer..

    ReplyDelete