Breaking News

Safi Expert Solution Membantu Kulit Muka Cerah Berseri Seawal 2 Minggu


Assalamualaikum


Alhamdulillah...untuk kesekian kalinya Cik Nor diberi peluang untuk mencuba produk terbaru dari Safi iaitu Safi Expert Solution. Ia dapat merawat dan membantu mengatasi masalah kulit muka yang dihadapi oleh setiap wanita. Cik Nor salah seorang yang mengalami masalah kulit muka seperti bintik hitam dan kesan jerawat. Banyak juga lah produk Cik Nor guna sehinggalah bertemu dengan produk Safi ini. Jom kita kenal dengan lebih dekat lagi Safi Expert Solution.


Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation.

Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation merupakan sistem ampoule dengan 2 tindakan  dimana ia diformulasikan dengan bahan aktif DN Age Technology yang sangat baik. Gabungan kedua-dua ini mampu menyerap dengan pantas ke dalam lapisan kulit untuk mengatasi bahagian gelap yang mendalam, mengekalkan kelembapan yang tinggi dan menggalakkan pembentukan kulit baru untuk menghasilkan kulit yang sihat sepenuhnya.

Apa yang korang perlu tahu Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation ini :

- Tanpa minyak mineral
- Tanpa alkohol
- Tanpa silikon
- Tanpa paraben
- Tidak diuji pada haiwan

Hasil ujian klinikal yang dijalankan mendapati : 

# 85.7% bintik hitam berkurangan
# 100% pembaharuan kulit
# 100% menganjalkan kulit
# 91.7% kulit muka berseri
# 100% tona kulit muka dipertingkatkan


Cara menggunakannya :

Step 1 : Renewal Hydra Complex

Titiskan sedikit ampoule ke tapak tangan menggunakan dropper yang diberikan. Kemudian sapu rata  ke seluruh wajah.

Step 2 : Supreme Anti-Spots Complex

Titiskan beberapa titik Supreme Anti-Spots Complex ke tapak tangan dan sapukan ke muka secara urutan ke atas. 


Milk Drop Serum - Anti Dehydrated Skin

Safi Expert Solution Milk Drop Serum membantu mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari tak kira dalam apa jua keadaan.

Cara menggunakannya :

Ambil sedikit krim serum tersebut dan sapukan ke seluruh wajah dan leher. Kemudian urut dengan lembut  supaya ia sekata dan cepat meresap ke dalam kulit.

Hasil ujian klinikal ke atas Milk Drop Serum mendapati:

280% merangsang kelembapan dengan kadar segera
72 jam mengekalkan kelembapan tanpa henti
92.5% menguatkan/menganjalkan kulit
1 bulan kulit kekal cerah
1 bulan kulit kekal keanjalan


Taraa..inilah hasilnya selepas 2 minggu menggunakan Safi Expert Solution ini. Korang kata Cik Nor tipu? Korang cuba sendiri, korang akan alami perbezaan macam Cik Nor rasai. Kulit muka lebih anjal, kelembapan yang bepanjangan dan kesan bintik hitam serta parut jerawat pudar dalam masa 2 minggu.

8 comments:

  1. nmpk eksklusif lah packaging dia

    ReplyDelete
  2. waaaaa...nampak lebih berseri wajah cik nor

    ReplyDelete
  3. Padanlah cantik berseri CikNor sekarang, ni rahsia ye..

    ReplyDelete
  4. Suka tengok kulit cik nor.. Makin cun tu.. Alhamdulillah kena konsisten pakai Safi ni

    ReplyDelete
  5. makin comey CikNor.. bagusnya ada prubahan. kadang2 tu ada product yang x nampak pun. teruskan CikNor pakai biar konsisten =D

    ReplyDelete
  6. Wowww berseri2 tau wajah cik nor bagai bulan di oagar bintang hehehe ..

    ReplyDelete