Breaking News

Ceriakan Hidup Anda dengan ZACT


Senyumlah dengan lebar dan swafoto, kemudian zoomkan pada gambar anda dan perhatikan gigi anda dengan teliti. Adakah anda nampak sebarang kotoran atau warna kuning pada permukaan atau di celah-celah gigi? Tekupkan tangan anda pada mulut dan hidung, hembus nafas dan hidu – adakah ianya  berbau kopi atau teh?

Teh dan kopi adalah makanan dan minuman yang mempunyai kandungan warna atau pigmen yang tinggi. Ianya boleh mengotorkan gigi dan membuatkan nafas kita berbau. Adakah kita bersedia meninggalkannya? Cuba bayangkan pagi anda tanpa kopi yang menyegarkan atau petang anda tanpa aroma teh yang menenangkan.      


Bolehkah anda ceriakan hidup anda dengan senyuman yang menawan dan nafas yang segar? 

ZACT merupakan salah satu ubat gigi pemutih dan penghapus kesan kotoran pada gigi yang paling terkemuka ditawarkan oleh Lion Japan, syarikat penjagaan oral No. 1 di Jepun yang berpengalaman selama 127 tahun dalam pembangunan dan inovasi penjagaan oral.

ZACT Whitening, ujian di bawah persekitaran makmal yang terkawal terbukti memiliki kuasa memutih 2 kali lebih baik berbanding ubat gigi biasa yang  tidak mempunyai agen pemutih. Ia juga mempunyai 60 peratus kuasa menghilangkan kesan kotoran yang lebih berkesan berbanding ubat gigi pemutih biasa.  


Rasanya yang sejuk dan berpudina menyegarkan nafas serta membantu mengurangkan bau nafas  kopi dan teh yang kurang menyenangkan. 

ZACT Whitening, dengan florida mengandungi Formula Advanced Whitening dan 2 Agen Pemutih, menguatkan gigi dan membantu menghalang pembentukan kaviti. Jadi anda boleh memutihkan gigi, pada masa yang sama  melindungi gigi dan menyegarkan nafas menggunakan satu produk. Ia selamat dan lembut untuk digunakan setiap hari.


Penilaian klinikal mengenai penggunaan ubat gigi pemutih ZACT ke atas 121 orang yang mempunyai kesan kotor yang teruk pada gigi  selama 4 hingga 8 minggu menunjukkan bahawa kandungan aktif yang ada di dalam ZACT adalah cukup efektif. Ia mempunyai 2 kali lebih kuasa untuk menghilangkan kesan pada gigi selepas digunakan selama 4 hingga 8 minggu.    

Kebanyakan rakyat Malaysia  merupakan penggemar kopi dan teh tegar yang sukar untuk meghilangkan keinginan menikmati minuman tersebut. Namun, senyuman yang menarik juga penting bagi keterampilan diri yang lebih yakin.

Harga dan kebolehdapatan
ZACT Whitening boleh didapati di pasaraya besar, supermarket dan farmasi pada harga RM5.85 untuk 90g dan RM7.75 bagi 150g. maklumat lanjut, sila layari laman web: www.zact.com.my.

15 comments:

 1. memula igt kn sabun pencuci pinggan mangkuk ;-)

  ReplyDelete
 2. dah lama di pasaran zact ni cuma belum pernah beli je lagi .

  ReplyDelete
 3. tu arr. untuk tksei wi kuning. kehkeh

  ReplyDelete
 4. Elok sangat nie utk mereka yg merokok..

  ReplyDelete
 5. eh haah la memula ingatkan pencuci pggan mgkuk hehe

  ReplyDelete
 6. uish tak sangka kopi boleh menyebabkan warna gigi jadi kekuningan...kene kurangkan pengambilan kopi lepas ni...

  ReplyDelete
 7. harga juga murah...

  produk mampu milik nie

  ReplyDelete
 8. membantu rasanya sebab abang Diah yang smoker tu guna

  ReplyDelete
 9. Saya pernah pakai Zact hijau ni wak tapi rasanya tak sesuai dengan saya sebab jenis gigi sensitif..nak sensodyne jugak..

  ReplyDelete
 10. tulah kadang2 saya selalu gosok gigi adalah kuning sikit susah nak tanggal kat celah2 gigi dengan gusi bolehlah cuba nanti

  ReplyDelete
 11. dah bermacam jenis ubat gigi kinah guna. tapi tak putih-putih jugak gigi ni haha. lepasni nak try yang ni pulak la

  ReplyDelete
 12. Dulu gusi sensitif, kena pakai Sensodyne. Ni rasa dah ok. Boleh try Zact pula.

  ReplyDelete