Breaking News

Kurangkan Tanda-Tanda Penuaan Dengan Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA++

Assalamualaikum..

Bila umur hampir 40 tahun bermacam masalah timbul kat muka. Mesti korang tak semua ini berlaku kan? Pasti korang cari juga jugak jalan penyelesaian kan untuk melambatkan proses penuaan. Jangan kata orang lain, Cik Nor sendiri pun dah mula risau bila umur dah nak mencecah 40 tahun. Bila muka kat cermin..ermm..dah banyak kesan-kesan penuaan muncul. Haru juga ni nak guna produk apa.


Dok buntu-buntu menjadi produk yang sesuai, Cik Nor diperkenalkan dengan produk dari Dr. Murad iaituMurad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA+++ yang berfungsi untuk mengkaburkan garisan halus, base foundation (primes) dan melindungi kulit (protects).

Mesti korang nak tahu apa kelebihan Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA+++.

Kelebihan Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA +++



1. Membuatkan make up kita flawless selama 12 jam kerana sifatnya yang soft-focus complex

2. Membantu mengurangkan kehadiran (pores), garisan halus dan tekstur yang tidak rata seandainya digunakan secara berdisplin.

3. Membantu melindungi kulit kita daripada kerosakan sinar UVA/UVB kerana ia mempunyai SPF. Hasil dari ujian klinikal selama 3 hari mendapati masalah ini dapat dikurangkan.

- 71% garisan halus dan kedut dapat dikurangkan

- 94%  tekstur dan kelembutan kulit dapat dipertingkatkan

- 100% perlindungan oleh SPF 30

Kulit Yang Sesuai Untuk Menggunakan Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA +++



Ujian klinikal yang dilakukan membuktikan produk ini adalah selamat untuk kulit sensitif. Selain itu juga Murad Invisiblur Perfecting Sjield broad Spectrum SPF 30 | PA+++ juga sesuai untuk semua jenis kulit iaitu kulit normal, berminyak, kombinasi dan kulit kering.

Pong pang, pong pang cerita semua kebaikan dan kulit yang sesuai, jom la kita kongsi cara pemakaian dia pulak.

Cara Menggunakan Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA+++

Cara pakainya mudah sangat, korang cuma perlu sapu lapisan nipis Murad Invisiblur ini sebelum korang mengenakan sebarang make up. Bagi yang simple macam Cik Nor sapuan Murad Invisiblur ini sudah memadai untuk melindungi kulit dari sinar UVA/UVB.



Dah tahu cara pakai dia, eh lupa nak bagitahu bahan-bahan yang terkandung didalamnya.

Bahan-Bahan Asas Yang Terdapat Dalam Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA +++

Ia diformulasi tanpa bahan parabens, sulfat, phthalates, gluten dan bahan daripada haiwan. Maka kita boleh gunakan produk ini tanpa was-was.

* Peptida cendawan - membantu melawan tanda-tanda penuaan dengan membantu mengembalikan semula ketegangan, keanjalan dan ketahanan kulit.

* Ekstrak barli, bunga matahari dan timun - meningkatkan keupayaan kulit untuk mengekalkan kelembapan.

* Soft-focus complex - menjadikan kulit lebih lembut dan mengkaburkan kekurangan bagi memperbaiki tona dan tekstur kulit supaya kulit lebih ideal apabila kita memakai make up.

Sebenarnya banyak lagi bahan-bahan lain tapi banyak sangat nak kena taip. Jadi korang bacalah di kotak produk tu..heehe



Macam mana? Menarik tak Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30 | PA +++ ni? Kalau korang berminat nak cuba atau nak ushar-ushar dulu produk Dr. Murad ni, korang boleh  lawati : 
            FB page: https://www.facebook.com/murad

12 comments:

  1. Bagus ni boleh jadi base make up...

    ReplyDelete
  2. banyak produk murad cik nor.. makin berseri2 la dia..

    ReplyDelete
  3. Akak dah ada 1 set lengkap rasanya product Murad ni...yang ni akak buat base make up atau primer so walau kita bermekap kulit kita tetap dilindungi...best kan?

    ReplyDelete
  4. bagus kan...tapi mahal sikit....mahal yang berbaloi2 kesannya

    ReplyDelete
  5. Pernah jugaklah dengar .....cuma tak biasa nampak... Mahal tak Cik Nor....

    ReplyDelete
  6. Best kan pakai Murad ni? Time kerja dulu pun selalu usha Murad ni..

    ReplyDelete
  7. Bagusnya Murad ni boleh pakai untuk makeup jugak eh ciknor..

    ReplyDelete
  8. Bagus produk ni..kita pun dah cuba

    ReplyDelete
  9. ehehe tak lama lagi nak masuk 3 series da. boleh mula fikir penjagaan kulit anti aging ni =P

    ReplyDelete
  10. kecilnya botol... lama x boleh tahan tu?

    ReplyDelete
  11. Bagus produk ni nak kena cari sebotol eh

    ReplyDelete