KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, December 28, 2013

Pageview


Assalamualaikum

Hari nie macam blur jer nak share apa dengan korang.rasa macam tak der idealah pulak nak menulis.Kalau tak menulis kat blog nanti korang rindulah pulak blog merapu cik nor nie.(Sila muntah hijau sekarang jugak)haha.

Hari nie rasa macam nak share pageview jer dengan korang.Diam tak diam pageview cik nor dah mencapai 87k.Perghh ..kira tinggi jugaklah tu pageview.Faham2 jer lah blog cik nor nie buka fofular mana pon.Blog suam2 kuku lah orang kata.Tapi nak buat macam mana blog nie ada peminat dia yang tersendiri.Kat mana diaorang minat? Tu kena tanya pengunjung tetap cik nor..hhihi

Cukup untuk hari nie.Lain kali merapu lagi..:)

66 comments:

  1. Tahniah... Lama2 boleh capai 87 juta pula ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tinggi lah sgt..hihik..InsyaAllah tinggilah tu past ni..:)

      Delete
  3. wahh tinggi tu, cantik nombor pageviews akak. tahniah!

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...cik nor,

    tahniah cik nor moga lepas nie boleh tinggi.. macam 1 Juta.. ker

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      terima kasih..insyaAllah

      Delete
  5. okey la tu..tahun depan mesti lagi hebat ni

    ReplyDelete
  6. banyak tu.... suka kan.... keep on blogging

    ReplyDelete
  7. Salam cik nor,

    hebatlah tu, blog saya tak seberapa sangat pun pageview nye..

    P/S: pertama kali mengomen di sini..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam syamil..

      hebatlah sgt..hehe..InsyaAllah past nie meningkatlah tu..:)

      p/s: terima kasih..:)

      Delete
  8. Hehee. Ok la tu ciknorr. 87k tuuu

    ReplyDelete
  9. wahhh banyak tu Cik nor..tahniah ..:)

    ReplyDelete
  10. Lama-lama akan meningkat lagi memandangkan cik nor ada peminatnya sendiri.

    ReplyDelete
  11. Ehh pageview blog kita lebih kurang la Cik Nor ekeke. Tapi Nad punya post baru 200+ :( Malasnya la Nad meng-update entry eh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?mmg ada chemisterylah kita berdua nie...haha..xper blog nad ramai followers..:)

      Delete
  12. waweeeeee!!!banyak tuuu..tahniah3!terus aktifkan dirimu =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih...InsyaAllah..:)

      Delete
  13. alhamdulillah..ada peningkatan..moga sentiasa sukses dlm berblog
    isi tabung nuffnang sini-inti

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..InsyaAllah kak..:)
      terima kasih..:)

      Delete
  14. wah.. byk la tu.. cuba convert dgn duit... jutawan tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg banyak..klu convert jadi duit dah blh g mekah banyak kali dah..hihik

      Delete
  15. cantik nombor tu.. hehe.
    tahniah! :D

    ReplyDelete
  16. wah... banyak tu.. memang popular betul blog cik nor nih

    ReplyDelete
  17. banyak tu cik nor.. tahniah..
    kalau boleh tukar ngan duit, dah kayo dah tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      mmg dah kayo..dah blh blanja mimie g honeymoon ..haha

      Delete
  18. salam ukhwah... BW ke sini.. tahniah diatas pageview blog ini yg tinggi.. teruskan usaha..
    jika ada masa.. singgah ke blog saya pula.. terima kasih.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah kembali..terima kasih..:)
      InsyaAalah...dah bw blog awak n dah follow..:)

      Delete
  19. Dahsyat mu cik Nor.... teringat zaman kita memula berblog dulu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..jangan ingat kisah dlu2 kak..malu cik nor..haha

      Delete
  20. Replies
    1. sampai 2 kali akak komen..semangat tu..hihik

      Delete
  21. balik check saya punya pageview.. lebih kurg je.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..pha is lagi glemer pada cik nor..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...