Breaking News

Over Excited Cashout Earning Nuffnang....


Assalamualaikum...

Entry kali nie bukan nak menujuk tau.Saya nak cerita kat korang jer yang cik nor dah terover exsited nak cashout earning.Jumlahnya tak der banyak sangat.Cukup lah nak buat beli selipar jepun nak buat raya.haha.Ada ke orang pakai selipar jer dihari raya.Itu mungkin cik nor lah tu...hihik
Cik nor sebenarnya jeles tengok orang asyik cashout jer..Cukup jer syarat cik nor terus cashout.Tak kira lah amount nya banyak ke sikit..haha.Apa yang penting cashout.Tengok earning cik nor dah kosong..sedih pulak tengok.Kepada kawan2 blogger yang singgah tu janganlah segan silu nak klik iklan cik nor tu.Nanti cik nor g blog korang cik nor click iklan korang pulak.hehe.Nasiblah ada lagi iklan yang still bergoyang gedik kat kat blog.Itu lah harapan cik nor sekarang.Moga rezeki lebih murah di Aidilfitri nanti...aamiin

Oklah..stop dulu.Ada masa cik nor membebel lagi..:)

38 comments:

  1. wah dah cashout..bolehlah minta belanja hehe :)

    ReplyDelete
  2. bestnya dah cashout..lpas ni tak sabar nak tunggu cheque sampai tau.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal...bla cek nak smpai tak thu lah..:)

      Delete
  3. SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kembali....maaf zahir batin jgk...:)

      Delete
  4. Assalammualikum....cik nor,

    tahniah k...dah cash out.... moga sukses selalu....

    mselim3

    pls: ziarah sini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...
      terima kasih..InsyaAllah...:)

      Delete
  5. besntya cik nor..bila la kak pulak nak cashout macam nie

    ReplyDelete
  6. seronoknya dapat cashout,saya tak pernah cashout lagi.huhuu

    ReplyDelete
  7. bila lah dpt cashout duit nuffnang nih.. x penh nk bergnjak.. hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..xlama lagi lah tu akak...:)

      Delete
  8. Tahniah...sikit2 lama2 jadik banyak...terer la tuh kalau dh leh cashout duit nuff.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksih...insyaAllah...terer lah sgt..haha

      Delete
  9. waaah, takpela. adela jugak rezeki tuu. lama2 bnykla tuuu. heee :)

    ReplyDelete
  10. wahhh...cik nor bg tips...shaila xnah dapat...sadesss giler...=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. shaila pernah submit tiket tak kat nuffnang?kalau tak pernah try lah submit tiket.InsyaAllah past tu dia bagi Iklan CPUV kat shaila...try yer shaila..:)

      Delete
  11. Alhamdulillah, rezeki tu, tahniah Cik Nor, Farah tumpang happy...he he he..bolehlah mintak duit raya kat Cik Nor pulak...he hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki ramadan...untuk farah tak der..kalau untuk baby yang coming soon tu ada la..hihik

      Delete
  12. tahniah cik nor. rezeki di hari raya... boleh belanja mama lah pas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah...tak mo belanja mama..nak belanja cik sufi jer..:)

      Delete
  13. Amin =) he3..msti byak ni..kalau beli selipar jepun pn msti yg mahal dn eksklusif neh..ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin...haha..eksklusi ke selipar jepun tu fais?hihik

      Delete
  14. Ok le tu..jnji merasa hasil blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki berblogging..:)

      Delete
  15. hahahhahahha..entri terbaik..
    Tahniah dapat duit juga ..bestny aberblogging....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      alhamdulillah...mmg best..:)

      Delete
  16. sy pun nak cashout tapi nak tunggu dulu. hehehe. tahniah cik nor. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti aisya lbh bnyak dr cik nor nie..:)

      terima kasih..:)

      Delete
  17. Bestnya cik nor boleh cash out dah.. sikit banyak pn rezeki jugak tue.. sat nk isi bg penuh blk.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...btl tu farah...rezeki jgn dtolak...terima kasih farah..:)

      Delete