Breaking News

CPUV....The Smurfs...


Assalamualaikum..
 Tadi cik nor buka page nuffnang nak hantar tiket.Nak tanya dia kenapa iklan nuffnang yang sebelah kanan tak keluar pon.Penat puasa gamaknya.haha.Buka page nuffnang terus g kat contact us. Cari submint tiket.Dah jumpa tu terus taip masalah yang cik nor hadapi.Cik nor guna bahasa melayu jer setiap kali submit tiket ke helpdesk nuffnang.Tapi dia jawab dalam english.hihik.Korang guna bahasa melayu ke bahasa inggeris?hehe.Siap hantar tiket, saja gatal2 tangan tengok trafik hari nie cun ke tak?Memang tak cun sangatlah sebab tak ramai singgah blog cik nor.May b semua dah balik kampung.Sibuk buat persiapan raya kot..:)

Sampai kat earning, check kat CPUV...nak terbeliak jugak biji mata  tengok (ahh..tipu lah cik nor..haha) ada iklan yang baru tgk bergoyang inul kat situ.Iklan kartun the smurfs tu..Alah yang aku dapat tiket free dia tu kat SINI dan summary filem the smurfs kat SINI.May b sebab tu kot nuffnang dengan rasa gumbira nya bagi CPUV tu kat cik nor.Thanks MR.NUFFNANG....:)

Itu aje yang nak cik nor bebel hari nie..Sekian....:)

16 comments:

  1. cik siti pn dapat jugak...hee tak sabar nak tgk kat cinema smurf 2 ni...hee

    ReplyDelete
  2. dapat jugak iklan smurf. hehe.

    sy kalau hantar tiket kt nuff guna english. sebab pernah dulu guna bm, jwpn yg sy dpt tak menjawab soalan lgsung, takde kaitan pun dgn ape yg sy soal. huhu

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik nor...byk CPUV dok goyang inul lagi tue..rezeki masyukk.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah rezeki ramadan...:)

      Delete
  4. wow.. masih banyak yg ongiong.. tahniah...

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidilfitri a.hanif..:)

      Delete
  6. wahhh tahniah ya.... rezeki ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mia...alhamdulillah..:)

      Delete
  7. tahniah cik nor.. aiza dah lama tak dapat cpuv baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..insyaAllah..past nie adalah tu..:)

      Delete