Breaking News

Santai Raya...


30 comments:

  1. setiap manusia melakukan kesilapan. sebaik-baik yg melakukan kesilapan adalah yang berani mengakui dan memohon maaf...

    ReplyDelete
  2. ambek pengalaman dari kesalahan tersebut =)

    ReplyDelete
  3. manusia..dh lumrah ada kesilapan =) mohon maaf dan memaafkn lebih baik

    ReplyDelete
  4. bruce lee pun ada falsafah rupanya... hehhe

    ReplyDelete
  5. Wah !! pakai ayat bruce lee...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak de ayat pinjam dia punya lah..:)

      Delete
  6. kemaafan adlah amalan yang mulia..+)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya cik nor.. bermaafan sesama kita..

    ReplyDelete
  8. Salam aidilfitri cik nor.Maaf zahir dan batin.:)

    *Nak mulakan minta maaf tu selalu memang susah.Nak2 lg kalau ego tinggikn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri kembali sha..maaf zahir & batin jgk..:)

      *btl tu sha..:)

      Delete
  9. tp bila hati ini sudah cedera parah dek kata2 dia maka sukar utk ku maafkan insan itu...

    ReplyDelete
  10. Selamat beraye, maaf atas kesilapan yacchhhh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat beraya kembali ya wahyu...samalah dgn aku pon..:)

      Delete
  11. betul! sebab tu lah Elton John cakap "Sorry seems to be the hardest word". dah susah nak mengaku salah, susah jugak lah nak minta maaf.

    ReplyDelete
  12. Malas nak pikir raya raya ni cik Nor haha

    ReplyDelete