Breaking News

Sampel Dah Sampai...


Assalamualaikum...

Hari Khamis dapat dua keping surat.1 kad raya dan 1 lagi dapat sample dari kotex.Dah lama rasanya cik nor isi form nak dapatkan sample nie.Bulan lepas lagi rasanya.Hari khamis baru sampai.Lama juga dia ambik masa nak hantar sample kat cik nor.

Tak payah cik nor explain panjang2lah sample apa.Korang tengok jenama pon korang dah tahu apa bendanya.haha.Mana cik nor dapat tahu sample nie.Alah macm korang tak tahu perangai cik nor.Bw tak habis2 kerja cik nor.haha.Then cik nor singgah lah kat blog Yana or http://cyanxkamo.blogspot.com/.Dia ada post enntry macam mana nak dapatkan sample  tu.Cik nor kalau bab sample2 nie memang gigihlah mengisi form nya...haha.Orang nak bagi percuma siapa tak nak kan?haha

Kalau saper yang nak sample free bolehlah singgah kat yana tu.Mana tahu kot dia ada post cara nak dapatkan sample produk lain pulak.Selamat BW ke blog yana..:)

p/s: Entry nie autopublish.Kepada yang BW kat blog cik nor.Hari ahad cik nor balas balik yer...:)

44 comments:

  1. betul tu cik Nor..sapa tak nak benda free...hehe;)

    ReplyDelete
  2. pernah jugak dapat sample free ;D BB cream..

    ReplyDelete
  3. Kotek farah xsesuai la cik nor.. Kulit sensatip.. Now pakai libresse.. :)

    ReplyDelete
  4. hish bertuah sungguh dia dpt mende free...ehe :)

    ReplyDelete
  5. dah isi jugak form ni dulu. tapi tak sampai2 lg.

    psst, cik nor.. libresse pun ade jugak bg sampel percuma mcm ni.. g website libresse pastu isi je form..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lwt skit tu kot..:)

      owh..ye ker?nak isilah..hihik

      Delete
  6. Assalamualaikum sis

    Benda free mesti la suka sgt kan hihi

    Salam ramadhan & Selamat hari rayer maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam

      btl tu..:)

      salam ramadan kembali & selamat hari raya maaf zahir & batin..:)

      Delete
  7. Seronok kalau dapat benda free kan....

    ReplyDelete
  8. Ish, kena try ni, kita nak jugak sample free tu, hehe

    ReplyDelete
  9. sonok juga dpt sample ni
    boleh try dulu be4 beli :)

    ReplyDelete
  10. Yang seronok tu dapat kad raya.Bukan senang nak dpt kad raya tu...Giveaway Raya

    ReplyDelete
  11. wah..beznye
    murah hati diorang kasi sample kan
    dulu yumida peminat tegar koteks..skrg dh beralih pakai brand lain

    ReplyDelete
  12. wah...2 in one...murah rezeki nor bulan puasa ini..^^

    ReplyDelete
  13. pnah gak isi form nk dpt sampel prcuma, tp xpnah2 pon smpai ke umah..waaa T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...ye ker?kna isi lagi..jgn putus asa..:)

      Delete
  14. teringin jugak nak sample ni tapi nanti apa pulak kata pihak2 tertentu... :P

    ReplyDelete
  15. benda free semua orang nak kan..hehe

    ReplyDelete
  16. pnh dapat juga sample.. tpi x pkai jnma nih... so bg je kt ank sdra...

    ReplyDelete
  17. erk..kalau sy mintak jgak boleh ke?? ha3..untung la free =)

    ReplyDelete
  18. mane ade org tolak tuah..hehe..btw,slmt ari raye ye cik nor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu...hehe...selamat hari raya cik kechik..:)

      Delete