Breaking News

Kad Jemputan La Pulok.....:)


Assalamualaikum....

Hari2 sabtu hujung minggu nie korang layanlah kad jemputan nie.Nak letak gambar makanan faham2 jer lah.Lama dah tak ambik gambar makanan.Ada penyakit "M" sekarang.Kalau makan cik nor suka lah ..hihik.Panjang cik nor punya pembukaan.Isi kandungan dia tak tahu lah banyak mana lagi.Entah2 merapu jer lebih.ahaks.

Kad jemputan ni aku terima dari kawan kolej aku dulu.Korang jangan tak tahu cik nor pernah masuk kolej dulu.Dah macam orang kaya kan masuk kolej.Tapi tak lama cuma 2sem jer cik nor belajar kat situ.Tak minat  sangat kos yang cik nor belajar tu.Last2 berhenti n apply uitm.Kat uitm sampai habis dah.hehe.Dia sebaya dengan cik nor.Dah nak kawen pon dia.Bila lah giliran cik nor gamaknya.huhu.Ayat sedihlah pulak cik nor nie.Bukan nak citer sampai habis.Tarikh kenduri nya 31 Ogos 2013 dan tempatnya kat Janda Baik, Bentong.Jauh gak tu.Cik nor tanya member tanya member 1 kolej yang tak kawen sama dengan cik nor.Ingat dia nak g boleh lah tumpang sekaki.Rupanya dia tak nak g.So, tak der member nak g terpaksalah cik nor pendam hasrat nak g kenduri kawen dia.Nak g seserang harap maklumlah.Cik nor tak mahir drive lagi.huhu



p/s: Selamat pengantin Baru Elly & Hazwan.Semoga Kekal Hingga kat Akhir Hayat...aamiin

28 comments:

  1. habis raya.. kad jemputan pulak sampai ye cik nor.. hihi

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru untk teman cik nor tu...
    bila lah agaknya giliran kita kan cik nor....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      InsyaAllah..akan tiba jua nnti..aamiin..:)

      Delete
  3. lepas raya ni kenduri la pulak,
    hehee ^_^

    ReplyDelete
  4. tentu seronok kalau dapat pergi...
    Tunggu kad dari Cik Nor pulak...hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal akak..:)

      tunggu jgn tak tunggu yer kak...haha

      Delete
  5. cik nor bila pula? ehehe
    Selamat pengantin baru kat kawan cik nor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..suatu waktu nnt...aamiin

      Terima kasih..:)

      Delete
  6. selamat pengantin baru untuk kawan cik nor tu..

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru buat kawan cik nor.

    p/s : tnggu cik nor pulak.. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)

      p/s:cik punya coming soon..insyaAllah...

      Delete
  8. ajak family??? cikNor sbar ye =) adalah 2 jodoh ciknor nanti..inshaaAllah..

    ReplyDelete
  9. Tarikh keramat 31 Ogos. Abang saya kahwin dulupun pilih 31 ogos.

    ReplyDelete
  10. sama la ngan saya cik nor..kalau xde kawan, rasa tak seronok nak pergi kan..

    ReplyDelete
  11. Banyak jemputan next week..wedding lagi open house lagi..semuanya rezeki..

    ReplyDelete
  12. dah start musim org khwin dah ni..

    ReplyDelete
  13. Dia kawen dengan rakan sekolej ke Cik Nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah..yg pompuan tu kwn kolej cik nor..yang lelaki cik nor tak knal..hihi

      Delete