Breaking News

Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013



Selepas menimbang mengukur dari segala sudut,Dengan ini dengan telusnya saya ingin menganjurkan satu segmen bertajuk "Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya".Segmen pertama selepas kewujudan blog ini.
Dah terfikir lama untuk buat segmen nie,Dengan  Sokongan dari rakan-rakan maka terhasillah segmen ini.

Tujuan segmen ini diadakan :-
Bertujuan untuk memperkenalkan lagi blog Kisah Si Dairy ini kepada rakan-rakan blogger yang lain tentang kewujudan blog ini.Segmen ini juga bertujuan untuk mengeratkan silaturahim antara blogger-blogger disamping menaikkan trafik blog kita sendiri..
Disamping itu juga boleh la saya mengenali dan berkunjung ke blog-blog baru dan juga lama yang sebelum ini tidak pernah menjejakkan kaki ke blog-blog lain kan..

Syarat yang mudah untuk Dilaksanakan :-
  • Hanya perlu FOLLOW blog nie dan Add G+ Kisah Si dairy
  • Like Fanpage
  • Buat Entry bertajuk "Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013" .
  • Copy dan paste banner diatas dan backlink kan ke blog nie.Tak perlu buat entry ye..Tapi kalau nak buat pun boleh jugak..hihi..
  • Tinggalkan Link Entry di bahagian komen.
Segmen ini hanya berlangsung beberapa hari sahaja iaitu dari 21-23hb Aug 2013  sehingga jam 11.59 malam.

p/s : Copy tuan rumah punya..cik nor malas nak menaip...haha..kalau nak join leh arr klik kat banner kat atas tu..good luck yer..:)

40 comments:

  1. tq cik nor join.nantikan senarai peserta untuk dilawati ok...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dan good luck cik nor.. :D

    ReplyDelete
  3. Assalam, kenit jogging sini dari segmen yg sama. Jom blogjogging jom ;)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen =) rajin join..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Hai2 cik nor!:)

    http://mychickenfloss.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam....hai..:)

      thanks singgah..:)

      Delete
  6. blogwalking sini...salam perkenalan:)
    http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  7. yeayyyy kitew join..jom kite kenl blogger lama dan baru..done follow awk..
    salam kenal ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sm.. BW ke blog fiza yer.. fiza juga folo sini..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya dan dapat menambah kenalan.

    ReplyDelete
  10. salam.. BW here.. kite dari segmen yang sama.. KSD sis Ida..
    >.<
    hepy blogging dan bersegmen
    ;)
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen. Dari segmen yang sama. ENTRY blog saya :)

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  13. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...thanks..:)
      InsyaAllah...

      Delete
  14. Salam, Nad dari segmen yg sama :)singgah sini . Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete