Breaking News

Kad Raya Selepas Raya...

 Assalamualaikum...

Macam pelik jer kan tajuk entry cik nor kali nie kan?Biasalah tu kan dah kehabisan idea nak buat tajuk apa..haha.Alih2 dapat tajuk tu.Hentam jer lah labu...Dari siapa cik nor dapat kad raya tu? Jeng..jeng....Dariiiii.... blog jaakechik or http://www.jaakechik.com/. Alah blogger glemer dari Kelantan tu.Satu negeri dengan cik nor.Dekat jugak dengan cik nor.Tapi harap maklum cik nor tak pernah bersua muka lagi dengan jaa nie.Bukan dua2 sombong  tapi masa tak mengizinkan..busy la...hihik
Sebenarnya cik nor terima kad nie hari Isnin selepas raya tapi kad nie sampai sebelum raya lagi.Nak buat macam mana cik nor cuti awal sebab mak cik nor tak chat.Walaupon dah lama dapat tapi cik nor peram dulu buat pekasam.haha.Thanks to jaa sebab sudi hantar kad raya untuk cik nor.Cik nor tak pernah bagi apa2 pun kat dia.Tak per jaa...nanti cik nor buat seisi teka meneka pulak.Sekarang cik nor masih berhutang dengan seorang blogger sebab hadiah untuk dia tak sampai.InsyaAllah..ada rezeki cik nor pos balik yer.Yang best jaa bagi duit raya kat cik nor..Nampak tak tu.,...hihi


p/s: Takziah kepada keluaga mangsa tragedi kemalangan maut di Genting Highlands...

56 comments:

  1. seronokn dapat kad raya walaupun selepas raya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal aiza..senyum jer dapat kad raya nie..:)

      Delete
  2. wah seronoknnya Cik Nor dapat kad raya...Farah tumpang happy untuk Cik Nor...

    ReplyDelete
  3. wah cik nor.. ada lagi kad nampaknye.. seronokkan, rasa nak bawak tidur je..

    ReplyDelete
  4. dapat juga kad raya.... akak ni dah bertahun tak dapat kad raya... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..kalau tahun depan cik nor panjang umur..cik nor hantar kad jemputan kat akak yer..:)

      Delete
  5. Biar zaman cyber dah take over sekarang..kad raya yang di pos jugak yang tetap best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..btl tu..kad raya pos value dia tinggi sangat..huhu

      Delete
  6. seronok nyer cik nor dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  7. kenangan lama menggamit kan bila dapat kad raya

    salam takziah juga

    ReplyDelete
  8. dapat 3 keping je...seronok sgt


    hishop satu



    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  9. seronok juga dpt kad raya... tradisi yang dah semakin dilupakan...

    ReplyDelete
  10. Seronok dapat kad raya. Memang meninggalkan kenangan manis.

    ReplyDelete
  11. kad raye dah jd bende rare zaman skrg ni..untung la ade org nak bg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu...hehe..blogger yang tak brape glemer dapatlah 2 3 kping..hihik

      Delete
  12. beznye nor dpt kad raya
    lama dah x dpt kad raya ni
    tengok kad raya begini..mmg menggamit kenangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best...ye ker? InsyaAllah..thn depan kita exchange kad raya yer yumida..:)

      Delete
  13. zaman sekarang dapat kad raya memang best kan :)

    ReplyDelete
  14. yg janji nk kasi kad kat sally...smpi sekarang x sampai :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai kesiannya sally..sabar jer la sally..:)

      Delete
  15. kad raya lepas raya pun jadi la kan. hehe

    ReplyDelete
  16. masih dalam suasana raya lagi...lambat ke cepat ke, yg pasti terima jugak, tanda ingatan seorang rakan...

    bukan senang sekarang ni nak dapat kad raya fizikal tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu bonda...:)


      yap..jarang2 org blh dapat kad raya nie...:)

      Delete
  17. tahun ni lynn xda dpt kad raya pn...masing2 busy...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper...InsyaAllah thu dpn mesti dapat bnyak..:)

      Delete
  18. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    ReplyDelete
  19. masuk yg ni msti dah byakkn cikNor dpt kad raya =)

    ReplyDelete