KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, August 30, 2013

Jom Makan Kek...:)


Assalamualaikum

Salam Jumaat yang mulia.Hari nie cik nor tak online.Kalau cuti cik nor malas betul nak on9.Internet ada jer kat umah sebab adik tak masuk belajar lagi.Boleh guna dia punya tapi cik nor yang malas.Kalau cuti cik nor suka layan tidur jer.Harap maklum yer.haha.Kalau badan macam guni beras siam jangan sesiapa tegur yer.Sebab cik nor nie suka makan dana tidur.hihi

Amboi cik nor panjang mukadimah.Isi kandungan mananya???Bosan lak orang baca nanti.hehe.Sabar yer..kat atas tu gambar kek span gula hangus.Cik nor buat??harap maklum lah cik nor hanya pandai makan jer.Yang buatnya adik cik nor.Dia pandai buat ..cik nor pulak pandai request suruh dia buat.Baik kan kakak dia.Untung saper boleh kakak macam cik nor nie.Nak makn request jer kat adik or kakak suruh buat.haha

Nak resepi ker?boleh tu boleh tapi kena tunggu minggu depan lah cik nor nak balik tanya adik dulu apa bahan2 dia.Jangan marah yer..hihi

p/s:nasib hujan dah reda kalau tak malam la sampai umah hari nie..huhu

36 comments:

  1. Cik Nor ..jangan asyik tido je..kang jadik berat berguni-guni beras siam..susah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..cik nor tdo lwt malm..tu yg bantai tdo tgh..haha

      Delete
  2. fiza pun pandai mkn jer..buat x prnh..huhu

    ReplyDelete
  3. nampak sedap & menjadi betul sarang semutnya.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..pakar yg buat..klu cik nor buat..jadi sarang kerengga..haha

      Delete
  4. Teringin ni. Xleh transfer kat wan sikit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik la..hihik..nnt nak pk dlu blh ke tak?hehe

      Delete
  5. sedapnye...
    hmmm..tetibe rs lapar
    yumida suka semua jenis kek..yg kaler itam..asal itam je..kompom sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?mesti yumida peminat kek coklat nie..:)

      Delete
  6. mohon ciknor pos kat sini sikit..hehe

    ReplyDelete
  7. nampak sedap je kan..lapar la pulak :P

    ReplyDelete
  8. sedap!! lapar plak ni hah tgh2 malam merdeka

    ReplyDelete
  9. eiqa pun nak jd kakak adik Cik Nor laa :P
    ehehe dap ah dap ahh

    ReplyDelete
  10. Mak saya selalu juga buat kek ni dulu. Tapi sekarang tak lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?knapa tak buat dah helmi?huhu

      Delete
  11. ha3..bgusnya kakak =) pnh makan..mmg sedap..ibu sy rjin bt

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg bagus kan dapat kakak mcm nie..:) owh..untungla..:)

      Delete
  12. Kakak kan mmg cm tu order je hehe...kalau OKje ada adik harus kena suruh jugak adik tu masak macam janji terlintas kat tekak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btl tu kak...owh lupa akak anak bongsu..hihik

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...