KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, August 27, 2013

Iklan CPUV baru....



Assalamualaikum...

Semalam cik nor tak sempat nak menaip tu yang cik nor tepek jer event2 nuffnang.Harap korang tak jemula singgah blog cik nor nie walaupun adakalanya cik nor tepek2 jer entry.Nak buat macam mana cik blog nie banyak kerja sampai tak berkesempatan nak menaip.Hari nie walaupon bos ada cik nor tetap nak menaip entry baru ni.Harap2 tak kantoi lah dengan bos nanti.haha

Hari nie nak citer tentang CPUV baru nie.Sebenarnya dah lama dapat iklan nie tapi nie baru sempat nak buat entry.Bukan nak menunjuk tapi just nak sharing.Mana tahu kot korang lebih bersemangat lagi nak berblogging lagi selepas ini.InsyaAllah...

Tengok orang lain updates blog selalu jer dapat cpuv baru..dah 2 3 hari jeling2 kat earning  nuffnang  xde pun nampak iklan cpuv baru melekat.Sungguh cik nor keciwa.Tak pe lah ada rezeki melekatlah tu nanti..InsyaAllah...Apa2 pon thanks a lot to Nuffnang sebab memberi kepercayaan kepada blog cik nor untuk memaparkan iklan2 dia...love nuffnang..:)

p/s: Korang dah puasa sunat 6 hari dbulan syawal?

42 comments:

  1. Wah untungla Cik Nor :)

    Rezeki melimpah ruah.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah..rezeki syawal..:)

      Delete
  3. duit raya dari nuffnang la tu..


    My recent post : Lagi Hujan CPUV

    ReplyDelete
  4. tahniah cik nor, mama pun baru dapat cpu yang pertama... syukur... hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..tahniah mama..alhamdulillah..rezeki mama tu...masyukk..:)

      Delete
  5. Tahniah !!! rezeki, alhamdulillah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah..rezeki syawal..:)

      Delete
  6. congrats cik nor, rezeki tu, farah tumpang happy...farah ada 7 tengah running sekarang ni...hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...alhamdulillah..wah..farah lagi banyak dr cik nor..tahniah jgk utk farah..:)

      Delete
  7. klau kantoi dgn bos,ajak bos berbloging skali..hehe..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. banyak iklan..duit skit jer..nnt cik nor share..:)

      Delete
  9. tahniah2..ramai yg dpt yer..fiza jer x de rezeki lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..insyaAllah,..adalah tu skit lagi..:)

      Delete
  10. Replies
    1. terima kasih..alhamdulillah..rezeki..:)

      Delete
  11. wah..beznye
    tersusun panjang cpuv nor..tahniah

    isi tabung Nuffnang nor kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezeki syawal..:)
      terima kasih..:)

      Delete
  12. wahhh.. byknya cpuv dia... tahniah ciknor..

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki..sabar..skit lagi dapatlah tu.. InsyaAllah..

      Delete
  14. bestnye..banyak tu..tahniah yer =)

    ReplyDelete
  15. rezeki btmbah lg =) untunglah ciknor..byk on going 2..sy xdpt2 lg..nti la nk hantar tiket maut :p hu3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...