KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, July 8, 2013

Menang Topup Buat Kali Pertama....:)


Assalamualaikum...
Sebenarnya nie cerita minggu lepas punya tapi nak buat macam mana cik blog sibuk minggu lepas terpaksa kongsi cerita gumbira nie hari nie.Gumbira lah sangat (Buat gaya macam Afdlin Shauki...haha).Hari apa entah..lupa nak tanda..sebelum cik blog sibuk mengisi tender cik blog g lah jejalan kat blog Qaleshya Umairah.Alah biasalah cik nor nie kan peramah orang nya.smua blogger yang dia follow dia singgah.Past tu komen entah apa2.Menyampahkan korang baca komen cik nor?Kadang tu tak der kaitan pun dia komen jugak..haha.Oklah bebalik kepada blog kat atas tu, dia anjur kan segmen ini INI.Aku macam biasalah tengok syarat2 dia senang sangat aku pon joinlah.Saja gatal2 tanya sebab syaratnya mudah sangat just follow dan like dia punya page.Sememangnya dah lama aku buat semua benda tu.Past tu tinggal link kita kat kotak komen dia.Senangkan..past tu tunggu keputusan.

Masa dok tengah ralit layan blog orang lain Qalishya umumkan pemenangnya.Wah..teruja sangat bila nama cik nor terserai dalam 10 pemenang tu.Kalau korang tak caya boleh klik gambar kat atas.Aku ah letak linknya....Kalau segmen mudah macam yang Qalishya buat nie boleh lah ajak aku join.Kalau yang nak kena klik sana, klik sini.Harap maaflah aku tak berapa nak layan.Sekian, terima kasih.Skemanya ayat aku..:)

Kalau korang nak kenal dengan lebih dekat lagi Qalishya nie boleh klik kat nak dia tu...Selamat berkenalan ye...

Oklah..cukup untuk hari ini.Jumpa next entry...:)

42 comments:

  1. Tahniah! Teena setakat ni belum ada rezeki menang apa2 contest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:) insyaAllah..adalah tu lps nie..:)

      Delete
  2. congratulations... tumpang happy untuk cik nor... *_^

    ReplyDelete
  3. wahh... tahniah lah cik nor, rezeki tu.. boleh coling coling...

    ReplyDelete
  4. Tahniah ! rezeki berblog namanya...hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Nor..smoga lepas ni Nor menang byk lagi...:)

    ReplyDelete
  6. tahniah..rezeki
    beznye..dpt koling2 dgn yg tersayang

    ReplyDelete
  7. tahniah cik nor...semoga murah rezeki awak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      insyaAllah ...aamiin...

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih..:)
      salam ramadan kembali...:)

      Delete
  9. tahniah.. man tak pernah cuba lagi ikut contest atau giveaway.. tapi tengok normi selalu dapat gift.. terasa macam nak cuba le pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...:)
      kna cuba tu..mana thu ada rezeki a.man...InsyaAllah..aamiin

      Delete
  10. Tahniah Cik Nor..
    dapat jugak top up free..:)

    ReplyDelete
  11. salam cik nor..
    thniah..untungla..yaya ni xpenah lgsung juga menang topup..
    (sbb xpernh join yg bg adiah topup..hehe ;p)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      terima kasih..:)
      kna cuba join tu..:)

      Delete
  12. Assalammualaikum...nor,

    tahniah anda selalu aje menang hadiah kalu join segmen , murah rezeki...

    mselim3

    pls; mselim3 kalau segmen macam nie susah sikit nak sangkut....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      terima kasih...alhamdulillah...

      p/s:blm cuba blm thu..hihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...