KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, July 26, 2013

Kad Raya Pertama


Assalamualaikum...

Yeayy...kad raya pertama cik nor terima sejak menjadi blogger ni. Blogger lah sangat.Blogger suam2 kuku..haha.Kad raya dari siapa?Alahai korang tengok gambar tu sure korang kenal siapa kah yang menghantarnya.Blogger glemer nie tak kan korang tak kenal dia kot.hehe

Meh dekat2 sikit cik nor kenalkan korang dengan blogger tersebut.Dia ialah SHIDA dari blog http://www.duniashida.com/.Peramah tau shida nie.Aku selalu gak g jejalan dengan muka tak malu kat blog dia.Sampai cik nor dah jadi pengomen tegar kat blog dia.Nampak kan permainan cik nor kat situ.Jangan salah tafsir ye. Cik nor g jejalan kat situ bukan nak hadiah tau, Cik nor nak mengeratkan silaturahim jer yer.Hah..kalau korang nak thu Shida nie selalu singgah blog cik nor.Kira glemer jugak blog cik nor nie.haha.

Thanks a lot Shida coz bagi kat raya, stickers, penanda buku n satu lagi tu tak tahu apa bendanya..hihik.Lain kalau ada nak lagi.Korang kalau nak berkenalan dengan shida nie bolehlah klik kat nama or link yang cik nor bagi kat atas tu...:)

Ok that's all for today.Babai..:)

24 comments:

  1. akak pun dah dapat kad raya dari dia...

    ReplyDelete
  2. wowww..bestnya dpt kad raya..sy pn xpnh dpt kad raya dri blogger =) blog ni mmg glemer pn he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..teruja sgt..hihi..insyaAllah past nie dapatlah tu..:)

      Delete
  3. wahhh...bestnya dah dapat kad raya..^^

    ReplyDelete
  4. wah... bertuah la cik nor... heheh

    ReplyDelete
  5. Memang tak akan dapat pun ...hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah, seronoknya dapat kad raya.

    ReplyDelete
  7. tq cik nor rajin sgt2 cik nor dtg rumah shida walaupn jrg shida dtg rumah cik nor..kdg2 kengkgan masa xmgizinkn shida bw mcm dlu lg2 nk raya ni haihh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 shida...:)
      tak per lah shida, cik nor faham...hehe..apa2 thank sudi singgah blog cik nor..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...