KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, April 22, 2013

Entry Khas Untuk Akak Hainom Okje...:)

 Assalamualaikum.....

Perghh..rajinkan aku hari updates blog aku.Nie entry kedua untuk hari ni.Tadi join GA nie baru nak meluahkan apa yang terbuku dalam kepala otak aku nie sejak aku dapat benda2 kat atas tu.Nak buat macam mana over eksited katakan.haha.Ermm...datang kerja hari ahad macam biasalah aku tukang buka pintu opis.Before tu check surat kat letter box dulu.Alangkah terujanya bila ada sekeping surat tertulis nama aku.Memamng tak sabar giler nak tgk apa isi kandungan surat itu.Oh my sweetheart....barang2 tu ada kat dalam.Memang senyum sampai ke telingalah semalam.Balik rumah belik lagi sebab tak puas...hihik.Whatever pon thanks a lot to puan empunya blog hainomokje sebab sudi bagi hadiah2 nie kat cik nor.Inilah sesuatu yang akak ada sebut kat enrty dia tu..Lain kali nak lagi blh tak akak?haha..Perasan tol aku kan...Nie lah orang kata bagi betis nak peha..huhu
Jom sama2 kita terjah blog akak hainomokje.Best tau lepak blog dia.Tak bosan.Ada je cerita2 baru yang dia updates.Tu yang cik nor selalu menemping kat blog akak hainom.Pagi2 kalu buka blog mesti cari blog dia dulu..hihik..Tak tipu ye kak ikhlas nie..:)

Oklah cukup untuk kali ini.Lain tulis panjang2 lagi...babai..:)

30 comments:

  1. tahniah..m3h pun dpt gak..jum kite terjah blog ok je..hee

    ReplyDelete
  2. alaaa...kak OKje tak kasi sally pun..hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per..lain kali ada peluang lagi..:)

      Delete
    2. ni mesti sbb sally tak rajin komen ni... :D

      Delete
    3. kna slalu komen blog bru dapt hadiah mcm nie..hihik

      Delete
  3. he he he... Farah pun baru sampai tadi... belum sempat buat entry lagi...cepat betul akak... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?akak sampai semalam lagilah farah..mals nak peram lama2..hihik

      Delete
  4. Tahniah k...nor umpang gembira hehehe...kalau rajin selalu dapat hadiah kan...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasaih..tunggu hadiah dr a.selim plk..haha

      Delete
  5. Hehe...tq cik nor sebab buat entri ni.. Moga itu semua sebagai tanda perkenalan kita....
    Nak lagi? Insyaallah kalau ada rezeki nanti....boleh di atur! Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2...InsyaAllah....nak2..haha...suka sgt klu ada lagi.haha

      Delete
  6. wah,..ada rezeki dapat..akak tak mahu bagi saya hadiah ka? ahaha.. congrats..hehe murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..InsyaAllah...ada rezeki akak bg nana plk..:)

      Delete
  7. salam =)

    wahh rezki..hehe congrate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam
      alhamdulillah...terima kasih..:)

      Delete
  8. wah! Tahniah cik Nor..dah dapat ye??
    atie punya tak dapat lagi...huhu..tak sabar menunggu...
    cantik! comel2 tau..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih
      atie sori bnyak..tgh usaha nak pos nie...InsyaAllah..akan sampai jgk nnt...:)

      Delete
  9. thniahhhh...

    bestnyer dpt hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...

      hadiah pengomen tegar..:)

      Delete
  10. bestnyaa dapat gift.. :)
    tahniah..

    *click2 tabung nuff* :)

    ReplyDelete
  11. waahhh bestnyaa, nk jugak hadiah. kikiki :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kna komen bnyak2 kat blog akak hainom okje ..hihik

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...