Breaking News

Mana Aku Hilang Selama 3 Hari??

Assalamualaikum....

Mesti korang tertanya2 manalah cik nor pergi (Perasaan aku jer la..haha).Entry lama jer ada kat blog nie.Biasa aku buat autopublish bila aku tak on9 kat blog.Panjang ceritanya...so, aku pendek kan cerita nya supaya korang kat kelabu mata cerita merapu dari aku...muahhaa...Hari khamis tu ingat nak buat auto publish jugak tapi nak buat macam mana sibuk tolong bos cari tempat penginapan untuk dia.Dia nak Hantar anak dia sambung belajar kat Uitm, Kampus Lendu.Alahai tempai belajar aku dulu.Rindunya dah 10 tahun aku tinggalkan zaman itu...huhu

Cari punya cari dia jumpa lah satu hotel kat bandar Melaka jugak rasanya.Ingat sebelum balik tu nak buat entry autopublish tapi bila tengok jam dah pukul 7.30 malam.Tengok kat luar dalam gelap.So, tak jadilah aku nak tunggu lagi.Takut arr nak balik lewat2..dah la aku jalan kaki walaupon dekat..macam2 boleh berlaku..huhu.Itulah sebabnya aku tak autopublish entry aku untuk 3 hari...Aku kalau cuti malas nak on9 sebab rumah ku syurga ku..haha..Alasan sebenarnya tak de internet kat rumah.Cakap je terus terangkan bagus..hihik.



Walaupon terlewat aku still post jugaklah...:)

Ok...done for today see u next entry..:)

16 comments:

  1. xpe.. tolong menolong sesama kita ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tolong -menolong tu pnting..:)

      Delete
  2. he he he... tau dah... kalau x der mesti muncul jugak...adatlah tu, kita2 semua ni, kalau x der, adalah halnya kan? *_^ welcome back...

    ReplyDelete
    Replies
    1. good lah farah...thu2 jer cik nor g mana..haha
      thanks..:)

      Delete
  3. ooo..patutler x update n3..
    Cik Nor..akak pun sama x der berukband kt umah..dh tutup..dlu ada..sbb dh pindah umah aritu..line bb x cantik..so tutup jelah terus..duk bragan nk masuk unifi..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..ye ker?samalah kita...cantik kak sura..unifi tu..blh blogging sakan...:)

      Delete
  4. lah ingatkan cik nor dapat pingat sempena hari jadi agong td...hihi

    ReplyDelete
  5. baitijannati..hehe.rumahku syurgaku.. :) selamat kembali..maaf ya kak saya kadang2 baru tergerak nak ke blog ni..huhu..tu nasib baik akak mesej di cbox..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..sampai hati nya dia..haha..xper..org ramai pminat kan..:)

      Delete
  6. nina pun balik kg ni tenet slow sgt. line celcom xberapa bagus

    ReplyDelete
  7. So.....godeh sakanlah internetlah tu yeh.... Tak sia sia cik nor berusaha.... dapat jugak hotel

    ReplyDelete
  8. sama la.. aiza pun kalau cuti susah nak online.. internet kat kampung kadang2 dapat, kadang2 tak dapat.. nak blogwalking pun seksa.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..btl tu aiza...mls mengatasi segalanya..:)

      Delete