KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, December 26, 2013

Eh..Saper Punya Nie??


Assalamualaikum

Hari nie macam cik nor tak kerja jer.Memang cik nor tak kerja pun sebab cik nor ambik annnual leave hari nie.Malas nak masuk kerja lagi pon sehari jer kerja past tu cuti hujung minggu lak.Kalau korang yang ada lagi saki bagi annual leave macam cik nor sure buat macam cik nor jugak kan?hehe

Eh2..tetiba cik nor post gambar baju baby nie kenapa?Cik nor nak dapat baby dah ker?Oppss..jangan salah sangka yer.Cik nor masih single ..hihik.Jangan buat gossip yer...hihik

Agak2 korang siapalah empunya baju tecik nie?Cer teka sikit..hihi...Nak tahu siapa pemiliknya tunggu entry akan datang....hihi

p/s:sabar itu separuh daripada iman...:)

54 comments:

  1. berteki teki ya cik nor..hihihiih..slmt bercuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..hihik..selamat berhujung minggu ikhwan..:)

      Delete
  2. Sabo je la..hihii x tau sape punye la

    ReplyDelete
  3. Tomelnyaaa. Sape punya yeaa. Hehe. Mcm baby 3, 4 bulan jea

    ReplyDelete
  4. Comel baju baby ni.. baju siapa ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. jeng..jeng..jeng.. siapakah empunya baju baby nie cik nor..cer citer..cer citer..=D

    ReplyDelete
  6. ada hadiah tak kalau teka betul? hehe

    ReplyDelete
  7. pinky yg cute... utk anak buah bf ke?hheee

    ReplyDelete
  8. baju utk bakal baby saya kottttttt...huahuahuahua...*komen xmalu...kwang3...apa2pun...semoga tuan punya baju sehat sejahtera dan pastik comel bila memakainya....=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mungkin kot..haha..terima kasih neesa..:)

      Delete
  9. waaa.... anak sedara cik nor ler tu.. hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  10. wah....siapa punya tu...anak saudara cik nor kot...

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. nak tahu baju saper tu baca next entry..:)

      Delete
  12. mesti jiran sebelah punya baju tuh... kikiki

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum..cik nor,

    baju untuk anak sedara kot...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      haha..btl tu mselim..::)

      Delete
  14. morning cik nor
    beli utk anak sedara atau anak member

    ReplyDelete
    Replies
    1. ptg cik sue..

      anak sedara la cik sue..:)

      Delete
  15. Salam Jumaat cik nor..
    baju anak sedara cik nor kott?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ahad atie..

      haha..btl tu atie..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...