KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, November 7, 2013

Ini Jawapan Dia......


Assalamulaikum

Hari cik nor bersiaran awal sikit sebab nak bagi jawapan apa yang ada dalam kotak zalora yang cik nor post untuk wordless wednesday semalam.Ramai jugak yang join seisi meneka semalam tapi seorang jer yang betul.Siapa? Alah..kawan2 korang jugak...Kak Fuza tokei kain sulam dari Indonesia tu lah.Kalau korang nak shopping kain sulam boleh lah singgah blog dia.Sure lah korang tersangkut sepasang 2..hehe..Tolong promote yer kak fuza..:)Korang jangan bimbanglah ...yang mana teka salah tu..cik nor memang tak bagi hadiah pon..just suka2 jer...:)


Sebenarnya buka cik nor shopping kat zalora tapi cik nor dapat free voucher dari zalora.Berapa amount dia?Biarlah rahsia...hehe..Cik nor just bayar harga shipping jer RM5.00..Cam pelik jer budak yang datang hantar barang cik nor...siap tanya lagi...akak beli apa jer RM5.00 jer kena bayar.Cik nor senyum jer la...:) Kerana entry INI lah cik nor dapat voucher tu..hehe.Mesti korang tak perasan kan?

Terima kasih bebanyak kepada kawan2 yang sudi meneka semalam.Thanks jugak kepada Zalora coz bagi voucher kat cik nor.Lain kali nak lagi yer http://www.zalora.com.my/...:)

Kepada yang nak shopping kat zalora bolehlah click sini http://www.zalora.com.my/.Jangan bimbang atau risau barang tak sampai sebab kita boleh bayar cash on delivery.Barang sampai kita baru bayar.Selamatkan?Selamat ber'shopping..:)


p/s: Baca kat twitter tadi, betul ke jamal abdillah nak kawen ngan Nas Adilla..???

40 comments:

  1. salam cik nor...jubah ye beli...baru tau

    ReplyDelete
  2. saya pun selalu shopping kat zalora :)

    ReplyDelete
  3. wahhh !cantik nya jubah tu cik nor...untunglah bayar shipping je..sini mmg kena bayar dulu lah cik nor br dpt brg...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..owh..mcm tu ker?tempat cik nor blh cash on delivery..:)

      Delete
  4. cantiknya Nor..kaksura nak tengok Cik Nor pakai pulak boleh?mesti cantik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..InsyaAllah..nnt cik nor tunjuk yg cik nor pakai plk..hehe

      Delete
  5. Assalammualaikum...cik nor,

    wahh.. baju jubah rupanyer...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. oh cantiknye cik nor.. alah, salah teka lak.. kiki.. neway.. selamat berjubah yer cik nor :)

    ReplyDelete
  7. lamanya dah tak bershopping kat zalora sejak preggy ni cik nor... ekekeke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..mcm tu ker?xper lps bersalin nnt leh sambung blik..:)

      Delete
  8. Best kan boleh dapat baju tu dengan harga RM 5.00 je.. :) Alhamdulillah rezeki.. Eraz pun dapat beli tshirt sebelum ni.. Tambah sikit juga.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best...:) alahmdulillah...rezeki ber blogging..:)

      Delete
  9. cantik la jubah cik nor tu
    blh pakai esok hari..kan hari jumaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      tp cik nor tak jerja hr jumaat.:)

      Delete
  10. Mmg cantik jubah cik nor tue.. cer pakai sekali nk tgk.. =D

    ReplyDelete
  11. cantiknya jubah tu..best la dapat voucher dari zalora kan.

    ReplyDelete
  12. tak pernah shopping lagi kat Zalora...by the way suka jubah tu.....

    ReplyDelete
  13. tak pernah shopping kat Zalora.. pokoknya tak suka sgt shopping online.. hehe

    ReplyDelete
  14. ciksu shopping guna voucher zalora Rm50 .skali tu je la.hihi

    yeke.dah lama tak jenguk akaun twitter

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..samalah plk...mmg pon..hihik

      cik sue ada acc twitter?

      Delete
  15. wah...untung lah dapat jubah baru...hehe..agaknya sy pun nak kena dapatkan boucher dari zalora gak laa kalau rasa nak beli..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..mmg untung...sure...berbaloi..:)

      Delete
  16. Tahniah cik nor....rezeki jangan ditolakkan cik nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak...btl tu..alhamdulillah..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...