KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 24, 2013

Layan Roti Di Malam Hari..:)





Assalamualaikum

 Lama betul cik nor tak menaip dan merapu kat blog nie.rindu pulak rasanya nak membebel kat sini.Nak buat macam mana kerja banyak sangat kat pejabat terpaksalah tangguh dulu hasrat hati ini untuk ber blogging.huhu

 Mak aii..panjang pulak cik nor membebelkan.Berbalik kepada gambar kat atas.Ini lah makan malam cik nor.Dietlah kunun..tapi tak kurus2 jugak..haha.Roti nie cik nor beli kat Tesco tempoh hari. Macam best kan nama kedai roti tu "Cintaku".Dah macam band Oh Cintaku...penyanyi dia encem weh..haha Kalau barang-barang makanan cik nor suka lah shopping kat Tesco tapi kalau pakaian cik nor suka shopping kat Zalora Malaysia tak payah nak susah2 cari parking. Korang macam tak tahu yang cik nor nie fail bab2 parking. Masuk parking asal lepas jer.haha.Nasiblah kereta saper dok sebelah kereta cik nor. haha. Kalau pergi malam pulak takut jadi macm enty INI...Bahaya ooo..kalau asyik lupa.Kan xpasal2 langgar something...Beware saper yang drive malam2 jangan lupa pasang lampu...:)

 Oklah..dah panjang sangat cik nor membebel.Lain kali ada idea cik nor tulis lagi..babai..:)

62 comments:

  1. ayat best'nasibla saper dok sebelah kereta Cik Nor.'akak pun lebih kurang Cik Nor jugak..bab parking ni kadang2 cantik.kadang2..macam ayat Cik Nor tu..hahaha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..rupanya ada orang mcm cik nor...nak buat mcm mana kak..kitakan dalam proses belajar lagi..haha

      Delete
  2. bagus la cik nor makan roti malam2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tak nak mkn nasi..nanti badan mcm kna pam..haha

      Delete
  3. wah..cik nor berdiet rupanya...sekali sekala makan nasi pun takpe...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdietlah sgt..klu blk kampung tak de maknanya nak diet..haha

      Delete
  4. cik nor diet ya? jangan lupa makan nasi juga.. aiza dulu pun takut nak drive malam.. alhamdulillah sekarang berani sikit.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der dietnya aiza...tgh mkn nasi..mlm jer tak mkn nasi..hihik..ooo..samalah kita aiza..dah branilah skit..:)

      Delete
  5. kalau aku tak larat nak makan roti je... menggigil badan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sy dah mkn nasi tgh..mlm jer tak mkn nasi..mmg lah menggigil klu tak mkn nasi langsung..hehe

      Delete
  6. diet ker...? saya pernah diet tak makan nasi makan roti putih jer tapi tak sampai 2 bulan balik makan nasi, diet sekejap mana boleh tahan, kita yang masak hari-hari takkan nak tengokkan.....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la kak...mlm jer tak mkn nasi..tgh makn lah..mana blh tak makan nasi..nnt hati asyik brdebar kelaparan..haha

      Delete
  7. Replies
    1. haha..klu kat umah sewa blh la..klu kat kg jgn harap la mkn jer memanjang..:)

      Delete
  8. sedapnyeeee..tambah lagi cicah dengan air kopi panas2 kan..yummyyy ! =)
    love it !

    ReplyDelete
  9. roti pun roti lah kak, asal kenyang.. hihi
    mama singgah menabung sekali

    ReplyDelete
  10. sarah pun roti je pilihan untuk makan malam.hehe

    ReplyDelete
  11. akak pun sama..bab paking ni mmng gagal..heheh..
    Ohh Nor diet ya..teruskan..akak sokong, tapi akak sndiri tak brapa rajin nak diet walau badan menggebu jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik...ye ke?ramai gak geng cik nor yg tak brapa nak lulus parking nie..hihi
      mna ada diet nyer kak...diet pn badan ttp tak mau trn beratnya..haha..mls nak mkn nasi jer waktu mlm..:)
      xper kak..asal badan chat..:)

      Delete
  12. Replies
    1. haha.time mlm jer...kadang2 bantai gak bnda lain..haha

      Delete
  13. c.nor diet rupanya, jangan tinggalkan makan nasi ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der..sajer tu...nasi tak pernah tinggal diela..:)

      Delete
  14. makan roti pun kenyang jugak cik nor..saya tak pernah shopping dekat zalora..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...tp sekejap..la ye ker?cik nor pn jarang2 jer..:)

      Delete
  15. ehem...
    terasa macam nk makan roti gak jap lagi...
    da standby da roti dengan penut butter dgn kaya dengan mentega hehe
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  16. uits..ni pemandu F1 ni...parking dimana aje..hati2 org sebelah...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn f1 tapi f4 kak..haha..hati2 yer..:)

      Delete
  17. err...jangan terlalu amalkan roti ya. sbb kandugan roti pun boleh buat gemuk

    ReplyDelete
  18. bahaya ni..xconfident dgn memandu ke?? parking pnting jgak tu =) kenya ke makan roti je?? huk3

    ReplyDelete
    Replies
    1. memandu dah konfident..tp parking tu bias2 jer..haha..kenyang jer..:)

      Delete
  19. mcm sedap je roti tu..yg ban pandan eh tu

    ReplyDelete
  20. makan roti le lagi cepat gemuk.. hahahaha

    ReplyDelete
  21. farah selalu kat mulut jer dok bunyi nak start diet tapi smpai skrg tak diet pun.. hemtam makan jer semua..=D

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum...cik nor,

    cik nor kita diet lah.. hehehe

    mselim3

    pls: malam2 makan ringan aje... k

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      ermm..dietlah sgt..haha

      p/s:bagus tu mselim..:)

      Delete
  23. wahhhh...dah bertahun x jumpa roti yg wana hijau tu
    huhu...best juga mkn roti bila malam2 camtu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aii..biar btl...hihik
      mmg best ..nak2 klu dah lama xmkn..:)

      Delete
  24. ahahhaa...diet rupanya....tak cukup klu roti je cik nor atie ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana der atie...sj jer nak lyn roti...hihi

      Delete
  25. boleh kurus ni.. hehe.. walaupun tak la mendadak, sikit2 pun jadi lah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kurus tang jari jer kot..tang lain mkn besar..haha

      Delete
  26. Diet ke....tp kalo mlm lapar memg akn cri roti kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah..oklah nak buat laas prut sblm tdo..:)

      Delete
  27. uncle malam makan roti jugak... tapi roti canai... keh keh keh

    ReplyDelete
  28. meh kita nak ajar awak parking cik nor :P
    rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...