KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 2, 2013

First Giveaway By Momoy

MOMOY blogirl's GA (1) photo MOMOYblogirlsGA_zpsd6c75716.gif

First Giveaway By Momoy



CARA untuk join

  • Tulis 2 perkara yang kawan-kawan SUKA dan TAK SUKA tentang blog ni. (Simple sentence sahaja pun boleh).
  • TAJUK entri bebas. Ikut kreativiti masing-masing.

SYARAT-SYARAT penyertaan
  • Terbuka untuk Malaysian sahaja.
  • Boleh follow blog ni jika suka. 
  • Tepek banner giveaway di atas dalam entri blog beserta link. Tepek di sidebar dialu-alukan.
  • Beri link entri penyertaan dan email di kotak komen di bawah entri ini.
  • Pemenang diberi tempoh 3 hari untuk respon (melalui email) selepas keputusan diumumkan. Jika tidak, pemenang lain akan dipilih. Keputusan muktamad.
  • Tarikh tutup giveaway: 15 Jun 2013
Tu aku copy cik blog punya..sebabnya aku malas nak menaip.Then nie jawapan aku.

2 perkara yang kawan2 suka tentang blog nie:
1. Cik puan blog nie peramah orangnya.Bila dia on9 kat blog dia sure blog cik nor dia terjah...tak pernah dia tak terjah...:)
2. Cik puan blog nie suka sangat review produk2 kecantikan.Wow..i like sangat.Banyak inform tentang kecantikan yang cik nor dapat.

2 perkara yang kawan2 tak suka tentang blog nie:
1. Bila cik puan blog nie hilang tanpa khabar berita.Rasa macam sebulan sekali jer dia muncul...huhu
2.  Bila tak ada entry baru cik puan blog.Sehari satu entry dah ok..hehe

oklah..itu jer jawapan ikhlas dari cik nor.Harap cik momoy boleh menerimanya..:)
Kepada blogger2 yang nak join bolehlah klik kat banner or tajuk banner tu..:)

Gud luck all..:)


10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...