Breaking News

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua..  Semua ini bersempena blog ERAZ FADLI mencapai Pageview 1 Juta.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang (Selasa - 16 April 2013 hingga 2.30 Petang (Rabu - 17 April 2013) sahaja.. 24 Jam!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

32 comments:

  1. singgah dari segment sama..

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. joinlah..senang jer..gud luck yer..:)

      Delete
    2. http://normala-normala.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      Delete
    3. hantar penyertaan tu ke blog eraz fadli yer...bukan kat akak...k....:)

      Delete
  3. Good Luck Cik Nor..
    moga ada rezeki nya...:)

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg sama..done follow #505 :p
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang.. Terima kasih sebab sudi join Segmen Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Senarai penuh penyertaan sudah disenaraikan.. Boleh semak di link ini : http://www.erazfadli.com/2013/04/senarai-peserta-menang-bersama-segmen.html

    Sementara menunggu senarai DUA Blogger bertuah, boleh blogwalking dulu! TQ very much!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam n selamat pagi.Sma2..:)

      Delete
  6. singgah dari segmen yang sama...
    http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

    good luck.

    ReplyDelete
  8. Salam,baru sempat terjah ke sini,daripada segmen yg sama,
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html
    jemput join GA saya,
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

    ReplyDelete
  9. da pnah follow sni ;) jom BW

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

    jom LIKE on9 shop sy

    http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271?ref=hl

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Pagi.. Jom terjah entri ini - >
    http://www.erazfadli.com/2013/04/pemenang-segmen-eraz-fadli-sempena.html
    untuk semak siapa DUA Blogger yang bertuah menang Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Tahniah!

    Terima kasih diucapkan kerana sudi join segmen anjuran Eraz.. Jika ada peluang, jumpa di segmen seterusnya..

    Terima kasih! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tgk td tp cik nor tak menang...huhu..:)

      Delete
  11. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

    ReplyDelete