KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, May 22, 2011

Postcard From Gold Coast..........:)

 Ini page depan dia.
Ini yg kawan aku tulis...hehe


Kawan aku yg sorang nie mmg suka jln jauh sorg....aku tak thu naper.May b ader kawan pn tak mampu nak pergi jauh2 dsebabkan masalah kwangan or masalh cuti.Smalah mcm aku...haha...dua2 msalah tu aku yg punya.Dia dah ckap kat aku thun lps lagi , dia nak pergi sambut hari lahir dia kat gold coast....sebb before this dia dah g perth sorang2.So,dia offer aku utk join dia...aku ckp tak perlah kewangan tak mengizinkan.hehe.Sblm dia ke sana ader kawn dia bg cadangan hantar poskad kat diri sendiri n kawan2 kat malaysia.So,aku nie peminat setia blog dia,aku terbaca offer dia saper nak postcard dari sana sila email address sblm dia ke sana.Aku gurau jer komen kat blog dia tp serius mtk address aku.Ermm...aku aper lagi...dngn bangganyer email address aku kat dia.Tunggu punya tunggu ..tak sampai jgk...dalam hati aku kata may b dia tak sempat nak pos kot.Lagi pun bla aku baca blog dia yg dia punya pun tak sampai gak.Aku pun tak tanyalah dia post ker tak...nnt aper plk dia ckp kat aku.Entah macm mana tiba2 aku tergerak hati nak tanya adik aku ader pskad  sampai dr gold coast.Sekali adik aku msg dia ckp ader, dah 2hari sampai tp dia lupa nak ckp kat aku...wah teruja aku dgr dia ckp.Tak sabar nak balik tgk.Akhirnya inilah hasilnyer.Apa2 pon thank a lot to miss anne coz sudi post poscard kat aku.Ko pergi acheh kan?ko tak nak ker post poskad dari acheh plk..ahaks...Ini lah kenangan paling bermakna buat aku...first time terima poskad dr oversea....hehe....hepi belated bestday chinta hati

2 comments:

  1. kat acheh aku tak jumpa postcard lah... untuk diri sendiri pun xde.. huhu

    ReplyDelete
  2. hehe...ye ker?ko dah balik malaysia ker?tak perlah..sekurang2nyer ko dah selamat pergi n selamt kembali....:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...