Breaking News

SEMI LIPMATTE Bella Park Cosmetic Dilancarkan Secara Rasmi

Pada tarikh keramat 15 Mac 2021 telah menjadi tarikh yang sangat bermakna buat pengasas dan team Bella Park Cosmetic di mana secara rasminya Semi Lipmatte merekah telah dilancarkan.  Majlis pelancaran ini telah berlangsung dengan jayanya di perkarangan cawangan kedua Bella Park Cosmetic iaitu di Pengkalan Chepa, Kelantan mengikut SOP ditetapkan. Majlis ini di rasmikan sendiri oleh pengasas Bella Park Cosmetic.

Bermula sebagai perunding kecantikan di sebuah syarikat kecantikan terkemuka dan membuat review produk kecantikan secara sambilan tercetus idea untuk mempunyai produk sendiri. Setelah 3 tahun berkecimpung dalam bidang kecantikan dan mendapat sokongan ramai, Bella mengambil peluang ini untuk melancarkan produk pertama Bella Park Cosmetic iaitu  Bella Park Premium Perfume.

Satu pencapaian yang tidak disangka-sangka apabila penjualan Bella Park Premium Perfume telah mencecah 130K unit  dalam masa 2 bulan.  Dengan berita gembira ni ini, Bella tidak menoloh ke belakang lagi dan terus menyusun strategik seterusnya untuk melancarkan produk keduanya.

SEMI LIPMATTE  merupakan produk kedua dari Bella Park Cosmetic. Walaupun produk kedua ini dikeluarkan hanya untuk pre order sahaja tetapi ianya sudah terjual 50K unit. Sesuatu diluar jangkaan. SEMI LIPMATTE Bella Park Cosmetic nampak mewah dan berkualiti setaraf jenama antarabangsa tetapai harga yang ditawarkan mampu milik. Mana nak dapat harga lipmatte serendah RM19.00 sebatang.

SEMI LIPMATTE dari Bella Park Cosmetic ini bukan sahaja dapat melembab dan mencantikan bibir korang malah ia juga dapat membantu korang menjana pendapatan sampingan disaat pendemik melanda negara. Tidak kira korang ada pengalaman berniaga atau tidak team Bella Park Cosmetic sedia membantu korang. Para suri rumah atau pelajar yang baru menamatkan pengajian, ayuh sertai team Bella Park Cosmetic untuk sama-sama berjaya sebagai usahawan kosmetik.

Warna-warna yang ditawarkan dalam set SEMI LIPMATTE mengikut warna kesukaan para pelanggan. Tema untuk set ini diinspirasi dari Princess Disney. Nama-nama seperti Snow White, Bella, Jasmine, Cinderella dan Mermaid menjadi pilihan untuk setiap warna dalam set ini. Memang sekali pandang rasa nak cuma semua warna-warna yang ada. Kalau nak cuba semuanya pun boleh sebab satu set ni cuma RM95.00 sahaja

Tungga apa lagi, SEMI LIPMATTE ini telah dilancarkan secara rasmi, jom kita serbu agen-agen atau stokis terdekat. Atau korang juga boleh dapatkan di Shopee : Bella Park Lip Matte

Untuk maklumat lanjut lawati :

Facebook : Bella Park Cosmetic

Instagram : @bellaparkcosmeticofficial

5 comments: