Breaking News

Hadiah Dari Anies


Assalamualaikum..

Baca tajuk mesti korang pelik kan? Hadiah dari Anies manala pulak? Tetiba jer kluar tajuk macam tu. Confius jap.haha. Anies ni hah..Anies @ https://aniesandyou.blogspot.com/. Kenal kan? Travel blogger jugak ni. Mana boleh orang tak kenal. Lain lah macam Cik Nor, dok tayang muka kat facebook dengan instagram nak bagi orang kenal. Tu pun tak sepenuhnya orang kenal. haha. Aduhai..kesian sangat kat blogger bernama Cik Nor ni..hihi

Cik Nor dapat hadiah dari Anies ni sebab Cik Nor salah seorang pengomen tegar di blog beliau. Walaupun komen Cik Nor pendek tahap siput khizir(eh ye ke?bantai jer la) tetap jugak Anies ambik kira. Ni yang sayang lebih kat Anies. #donekipas mana tahu lepas ni dapat hadiah lagi banyak dari Anies.  Harap-harap Anie skip baca entry ni. Masa entry ni publish dia tengah banyak kerja buat, jadi dia tak sempat la nak baca..haha


Dalam sampul hadiah yang Anies hantar tu Cik Nor dapat FM dari Brunei (kalau tak silap) , buku nota kecil dan sticker stick. Yang paling Cik Nor suka dalam ketiga-tiga hadiah ni..mesti lah FM. Cik Nor memang pengumpul FM sekarang ni. Tak kiralah dalam atau luar negara. Setakat ni dalam negara jer la sebab nak pergi travel ke luar negara fulus belum berkemapuan lagi. hehe Yang dari luar negara tu Cik Nor dapat dari kawan-kawan blogger jer.   Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi bagi hadiah FM kat Cik Nor.

Dari Anies dah banyak jugak Cik Nor dapat antaranya baca entry ni :


Itu jer yang Cik Nor ingat.haha. Rasa macam ada lagi. Apa-apa pun terima kasih Anies sebab selalu bagi hadiah kat Cik Nor. Cik Nor doakan moga Anies murah rezeki sokmo...aamiin

13 comments:

  1. tahniah kak..alhamdulillah.bestnya dapat hadiah dari blogger

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah ciknor ..

    ReplyDelete
  3. murah rezeki cik noor. nanti kita jumpa di pasar isnin ye?

    ReplyDelete
  4. tahniah..seronoknya dapat hadiah

    ReplyDelete
  5. Wah..wah dapat hadiah u..tahniah...

    ReplyDelete
  6. Wah syok dapat FM tu.. Ekin pun banyak dapat rakan blogger bagi gak

    ReplyDelete
  7. tahniah... semoga dimurahkan rezeki selalu cik nor

    ReplyDelete
  8. Tahniah cik nor.. banyak jugak hadiah yg cik nor dpt dr dia..

    ReplyDelete
  9. ehemmm kite x skip yaa.. kite dah terjah ni😆😆

    okey sama2👌😊

    ReplyDelete