Breaking News

Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Collaboration

Assalamualaikum....
Mesti korang masih ingatkan Cik Nor  pernah kongsi tentang produk dari Althea iaitu Real Fresh Skin Detoxer sebelum ini. Hari ini Cik Nor sekali lagi nak kongsi tentang Skin Detoxer dari Althea ni. Bagi yang belum baca entry sebelum ini boleh baca entry tu di SINI . Sebagai testimoni selepas Cik Nor guna Real Fresh skin detoxers ini amat menakjubkan sekali kerana ia membuatkan muka sentiasa bersih dan lembab sepanjang masa. Facial mask ini adalah masak yang paling mudah nak apply kat muka. Tak perlu tunggu lama pun korang dah boleh cuci...sebab tu orang panggil mask 10 saat sahaja. Pakai mask ni sahaja boleh buat korang kulit korang  bersih dan tegang gitew. hehe



Collaboration Althea dengan Korea's Top TV Program iaitu Get it Beauty! 

Kalau korang nak nak tahu la, Produk ni telah mendapat sambutan yang hangat di Korea hingga Bintang Kpop, Jeonghwa dari EXID pun telah mencubanya! Korang boleh tengok dalam video yang Cik Nor attach kat bawah ni Produk ini merupanya kerjasama Althea Korea dengan Program TV Kecantikan di Korea iaitu GET IT BEAUTY. Banyak tips-tips kecantikan yang diketengahkan dalam program ni tau.

Tonton sini : 



Dah tengok video tu kan? Berminat taka nak cuba mask 10 saat ni? Kalau korang berminat nak cuba klik sahaja 

Harganya promosi yang terkini cuma RM 77.00/set. Murah sangat tu korang, rugi la kalau tak garab satu set.

10 comments:

  1. Wah.. keluar kat rancangan Get It Beauty.. terbaiklah produk ini..

    ReplyDelete
  2. kita suka pakai yang green tea tu..best

    ReplyDelete
  3. Cantiklah warna coklat tu terasa rasa mcm refreshing je kat muka

    ReplyDelete
  4. Best sangat pakai Real Fresh Skin Detoxers ni hari-hari. Bersih kulit!

    ReplyDelete
  5. ada skali try aritu kt rumah blogger farah.. mmg best

    ReplyDelete
  6. Saya punya real fresh skin detoxer ni tinggal sikit dah

    ReplyDelete
  7. wahhh patut makin lawa cik nor kita ni rahsia dia deh

    ReplyDelete
  8. sejenis mask jugak la yer.. nanti kita nak godek website althea tu..

    ReplyDelete