Breaking News

Bila Ko Dapat Parcel Suprise


Assalamualaikum..

Minggu lepas Cik Nor ada terima panggilan dari syarikat kurier ABX. Eh, Cik Nor ada shopping online ke? Fikir punya fikir tak ada pulak Cik Nor shopping online. Hati dah cuak ni. Kan kena bayar bila barang sampai haru Cik Nor dibuatnya. Dah la minggu lepas dalam beg duit ada RM30.00 jer sebab dah nak balik kampung.  Lagi pun Cik Nor jarang ada duit cash banyak-banyak dalam beg duit. Paling banyak pun RM100.00. Bukan Cik Nor kedekut tapi berhati-hati. Hehe

Sebenar staf ABX tu dah telefon sebelum tu tapi Cik Nor tak sempat nak angkat sebab pergi solat. Datang kat meja ada 2 misscoll dari no. hp yang tak dikenali. Tungu dia telefon balik, tak juga telefon. Akhir Cik Nor telefon dia balik dan dia dari syarikit kurier. Siap cakap kalau sempat dia hantar petang ni sebab dia dah terlepas dari tempat Cik Nor. Alhamdulillah, dia hantar juga petang tu.


Taraa..ini lah yang ada dalam parcel dari ABX tu. Rupanya sebelum ni Cik Nor ada isi form untuk dapatkan sample percuma dari Nestle. Cik Nor ada blogwalking blog siapa entah dia ada balik link untuk isi form. Blog siapa tu Cik Nor lupa la pulak.  Kan Cik Nor petik nama silap blog la pulak. Kalau ada yang share link pasal sample nestle kat blog, dia la tu. hehe

Mula-mula buka ingat dapat makanan kucing sebab sebelum ni ada mintak makanan kucing. Eh, bukan la. Dari Nestle rupanya. Cik Nor dapat 4 stick nescafe dan juga recycle bag. Cantik recycle bag tu. Balik tunjuk kat anak buah, dia berkenan lah pulak. Maka dengan rasminya recycle bag ini akan menjadi miik dia. hehe

Tak rugi sebenarnya isi form untuk dapatkan sampel percuma ni. Ada rezeki kita boleh jimat belanja. Betul tak korang?

19 comments:

  1. bestnya dapat suprise! cantik beg tu

    ReplyDelete
  2. LZ pun akan teruja bila dapat sample percuma camtu Cik Nor, unexpected parcel kann..

    ReplyDelete
  3. wah bestnya...akak suka surprise² ni...hehehehe

    ReplyDelete
  4. Rasa macam nak cari juga la untuk dapat sample percuma tu. Hehe...

    ReplyDelete
  5. Cantiknya beg dari nestle tu ciknor...untung!

    ReplyDelete
  6. lisa pon suka nes ni hehehe.. sllu isi tp tk pernah dapat hahahaha

    ReplyDelete
  7. Seronok rasanya sesekali dapat surprise macam tu.. walau memula rasa cuak.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. alamak! nampak post ni myra baru teringat myra belum post lg yg Nestle hantar Maggi last month. busy sgt dgn keja. thank you sharing! klu x mmg x ingat laaa

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  9. rezeki tu cik nor dapat boleh jimat n kongsi dengan org lain

    ReplyDelete
  10. Dpt beg tu, kalau saya jadi beg shopping bila pi beli barang2 dapur..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..murah rezeki Cik Nor

    ReplyDelete
  12. Hish mana aci ni asyik dapat hadiah je..... nak jugak ah....
    Ha a grab mana yg boleh, dapatlah gak berjimatkan

    ReplyDelete
  13. hehe..cik nor dpt juga ye..yaya pun bru dpt ritu..
    dpt bnda free ni mmg syiok kan..haha =p

    ReplyDelete