KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, December 19, 2011

Minum Petang

Assalamualaikum....selamt pagi smua...:)

   Wah...awal giler aku updates blog hari nie.Haha..Bkn apa idea tgh mari baik aku rajin kan tangan aku utk menaip.Nak tunggu karangkan tak pasl hilang plk idea aku nie...:)Lagi pon aku sorg kat opis pagi nie.Kawan aku g wat blood test for HIV org nak kawen katakn sure lah sibuk nak buat persediaan itu dan ini.Redha jer lah.Aku rasa mcm awal lah dia buat Blood test dia nak kawen bln 3 thn dpn.Thn nie dia dah buat tak per ker?huhu
   Gambar tu bukan apa just nak tunjuk kt korng minum ptg org mls mcm aku nie.haha.tu minum ptg aku Hari Jumaat lps kot...tp lupa nak upload...So, aku upload hari nielah..biar nampak meriah skit aku punya blog.Hari Jumaat tu aku dtg kerja gak walupon hr tu hari cuti.Nak buat mcm mana org srh kira gaji terpaksalah aku msuk jgk wat ot.huhu.Tp aku masuk half day jer..haha...Balik dari opis tu lps aku dah jemur smua pakaian yg aku basuh sblm g opis tadi then aku solat zohor n aku bantai tdo kol 5ptg bru bgn..Buruk tol perangai aku..haha.So, bgn2 tu perut berbunyi..alamak nak mkn apa?nasi tak msk lagi..Godek punya godek terjumpalah biskut kering n air kopi..Perghh..mmg terangkat habis lah..haha...Mmg btl2 lynlah...


         Nak djadikan cerita...mlm tu ku msuk tdo awal.....mata bukan main mengantuk lagi...golek2 kiri golek kanan....mmg tak tak lelap...ngn bunyi yg mcm2 lagi..mmg sah aku tak blh tdo..huhu..Salah satu faktor aku tak blh tdo ialah minum kopi ptg td n bunyi2 dr tingkap akibat tiupan angin yg kuat...Mmg tobatlah past ni tak nak minum kopi klu hari bekerja..n salu satu sure aku overdose tdo ptg td tu yg tak blh nak tdo..huhu..past nie tobat nk jadi baik tak nak tdo lelama lagi...huhu..Satu lagi aku pantang skit tdo dlm suasana bising...walaupon aku aku dah tdo lena still leh terjaga lagi klu ter bunyi something dtgh mlm....N untuk pengetahuan korang aku nie takut kilat..klu kilat tgh2 malm sure aku tak tdo sampai pagi lh...takut punya pasal..huhu..


    Oklah aku stop cni dulu lain kali aku update lagi aku punya blog....Hope korang sudilah baca enrty kali ini yer walupon tak best mana..haha..Time to do my task..babai..mUahhhhhh

4 comments:

  1. hahahahahahaha.... kan???? sape soh gatai sgt nk minum kopi..... kan da kene...hahaha:-P

    ReplyDelete
  2. haha..tobat tak nak minum dah past nie..haha

    ReplyDelete
  3. beringat ye jgn minum kopi n tido petang.lau tak sendiri mau ingt .hihi

    Tahniah ye..

    nantikan hadiahnya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dah serik, tak mahu minum kopi lagi..haha

      terima kasih..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...