KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, July 19, 2017

Tebus Mata Ganjaran Woop


Assalamualaikum..

Banyak entry Cik Nor cerita pasal diri dan masalah Cik Nor jer kan. Mesti korang bosan bacakan. Asyik bermasalah jer Cik Nor ni. Orang lain pun ada masalah jugak tapi tak ada lah nak cerita kat blog bagai.haha

Oklah meh sini nak cerita kat korang pasal Cik Nor tebus mata ganjaran kat Woop ni hah. Mesti korang tertanya-tanya apa benda woop ni kan? Meh sini nak terangkan sikit pasal woop ni. Mana lah tahu ko korang berminat.hehe

Woop ni satu website yang menawarkan mata ganjaran setiap kata korang menjawab survey. Pendek kata setiap survey tak ada yang dapat kosong. Hehe. Sebenarnya dah lama Cik Nor join woop ni tak sejak buat-buat sibuk memanjang ni tak sempat nak menjawab survey.haha. Dah dah banyak kali jugak Cik Nor tebus mata ganjaran.

Kali gatal tangan pergi tebus sabun pencuci pinggan jenama joy. Ingatkan besar rupanya macam sampel jer.haha. Boleh lah kan..mana tahu ko kehabisan sabun cuci pinggan ditengah malam boleh guna yang tu. Hah.. tak giteww..hehe. Selain dari sabun cuci pinggan tu, Cik Nor dapat beg kecil bekas alat makeup tapi tak ada dalam gambar. Mungkin Cik Nor dah tinggal kat kampung kot.hehe

Bagi korang yang suka jawab survey boleh la daftar woop ni. Mana tahu kot boleh tebus hadiah best. Jangan lupa klik Sini

7 comments:

  1. waahhh lama dah tak buka woop.. dah lupa username n password huhu

    ReplyDelete
  2. Macam best jer...nak join jugak la whoop tu...hihi

    ReplyDelete
  3. Boleh Cuba ni. Mama mcm.survey Ada buat ni. Joy Tu walaupun kecil tapi power tau. Guna sikit aje

    ReplyDelete
  4. waa. dapat jimatkan duit beli dishwashing liquid. saya lama dah tak layan woop..

    ReplyDelete
  5. tau pasal Woop tapi tak penah sign up.. hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...