Breaking News

Bila Habis Shooting | Makan Tak Ingat Dunia


Assalamualaikum..

Entry malam ni sambungan dari entry shooting pagi tadi. Hehe. Harap korang tak bosan membacanya. Tapi korang jangan risau entry ni dah tak ada pasal shooting dah.haha. 

Mana tak lapar weh, sarapan pagi tadi cuma makan sekeping roti canai dengan secawan milo. Shooting pulak habis pukul 2 petang. Masing-masing perut dah nyanyi lagu keroncong untuk ana dah. Haha. Kakak  dan anak buah Cik Nor tak apa lah dah makan nasi. Cik Nor la yang berdebar tak ada selera mak makan.

Masa nak balik tu melilau cari kedai makan sebab perut pun dah lain macam. Haha. Nampak la signboard Cendol Professor Yuyu. Kakak kemain lagi nak makan nasi goreng ikan rebus tapi hampa nasi goreng dah habis. Dia cuma order cendol, Cik Nor, anak buah dan adik order laksa penang dan rojak buah. Ais cendol dia memang sedap tapi laksa dia macam keras sikit.

Kecewa sedikit disitu. Kita tengah-tengah lapar potong stim pulak laksa keras. Mungkin guna laksa segera dan dia rebus tak lembut sangat. Adik dan anak buah Cik Nor habis makan laksa tu tapi Cik Nor tinggal suku tak abis.haha. Harga boleh tahan juga RM23.00 untuk 4 mangkuk ais cendol, 3 mangkuk laksa pinang dan 1 pinggan rojak buah. Mahal ke murah korang kata?

Korang jangan ingat Cik Nor makan banyak hati tak berdebar, hati ini tetap berdebar menunggu waktu siaran. Adoii..kusut tau.haha. Harap pihak produksi edit dan ambik sikit-sikit jer la part Cik Nor tu.haha

11 comments:

  1. Wahhhh cendol....hihi...sedapnyer =)

    ReplyDelete
  2. sedaonya nampak laksa dan cendol tu..

    ReplyDelete
  3. haha..faham cik nor..part shooting dh setel..part tayangan pulak..mmg nervous...hritu ada tgk masa Nad jdi blogger jemputan dlm rncngn tu gak, rasanya tak lama sgt..pendek je..

    ReplyDelete
  4. Lepas shooting baru terasa lapar ye Cik Nor...

    ReplyDelete
  5. Cendol Professor pada sally murah kat cendol dia je..yg lain semua mahal dan rasanya overpriced pun iye jugak...

    ReplyDelete
  6. Padaama.rm23 murah Tu kalau kena dgn rasanya lah

    ReplyDelete
  7. Fuhh sedapnya cendol. Laksa kalau keras memang tak sedap kan.

    ReplyDelete