Breaking News

I Am Me | Dato Seri Vida



Lirik lagu I Am Me

I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Me
I Am Me
I Am Me

Assalamualaikum

Sejak malam tadi lagi ketandusan idea nak updates apa kat blog. Terigat pulak ayam mee. Mesti korang pelik apa tiba-tiba keluar ayam mee. haha. Ni hah..budak-budak bila nyanyi lagu DSV diaorang bukan sebut I Am Me tapi sebut ayam mee. Tu yang jadi viral kat media dia social pasal ayam mee ni. 

Tapi Cik Nor tabik lah kat DSV sebab dia berani buat single English walaupun English dia kelaut.hehe. Apa yang pasti video klip dia sudah viral dimana-mana sahaja. Lagu dia memang happy dan ceria gituww.

Bila lah Cik Nor ada ada keberanian macam DSV ni. Setakat menulis blog memang beranilah. Bila nak buat video memang tak lah. Keberanian tak ada. Keseganan melampau-lampau.haha. Siapa ada tips untuk tidak malu dan blur depan kamera. Meh la share dengan Cik Nor.hehe

Tengahari ni korang layan lah lagu DSV ni. Confirm hilang mengantuk..hihi

11 comments:

  1. cik nor, akak pun sama... tp xsemestinya seorang pengarah yg hebat pandai berlakon.... dan seorang coach bole sepak yg hebat pandai bermain bola sepak tau cik nor... akak dulu pun dlm kelas kalu bab lakonan depan kamera je memang kelaut... haha... it's ok cik nor masing2 Allah dh jadikan bakat tersendiri... tp tak salah kalau kita belajar buang rasa malu tuk majukan diri kita... InsyaaAllah Allah akan buka jalanNya kalau kita betul2 tekat tuk mengatasinya...

    ReplyDelete
  2. Betul ciknor saya pun kagum dengan dia..berani =)

    ReplyDelete
  3. lagu ni addicted kot, asyik terngiang-ngiang dlm kepala

    ReplyDelete
  4. selamat petang...
    nieyl kembali terjah blog² kesayangan nieyl..♥

    ReplyDelete
  5. hahahaha~ berhantu tau lagu ni.. adoi.. asyik TER nyanyi jek..

    ReplyDelete
  6. hahhaha..maaf la nak gelak dulu

    tapi bila dah dengat teraddict kan...cam terngiang-ngiang je kat telinga...catchy jugak la lagu beliau ni

    ReplyDelete
  7. Dato Vida ni 3 pupu abe kie jah. kira2 bau2 bachang lah.

    ReplyDelete
  8. Dia banyak duit Cik Nor...apa ada hal!! Orang nak kata apa, katalah...Yg pasti dia kaya raya. Tp mmg respect kat dia! Confident tinggi

    ReplyDelete
  9. hehehe muah muah muah muah muaaaaah !! hehe..

    ReplyDelete